Нощните птици са по-креативни от ранобудните сред нас

Нощните птици са по-креативни от ранобудните сред нас

Хората, които будуват през нощта и предпочитат да остават в леглото до обяд, развиват повече положителни качества от ранобудните, показва ново проучване. Науката нарича този тип хора сови.

1

Будуване

Будуване - Последните заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Будуване. Нашите статии за Будуване от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Будуване.
Будуване - Защо се събуждаме през нощта

Защо се събуждаме през нощта

10.07.20131746515

Ако се събуждате през нощта, това се дължи на генетичния опит, натрупан през вековете. Преди изобретяването на електрическата крушка хората спяли по няколко часа, събуждали се и пак заспивали.

Будуване - Ако не си доспивате, мозъкът ви е като пиян

Ако не си доспивате, мозъкът ви е като пиян

24.03.201317439

Колкото и да спите през почивните дни, това не компенсира липсата на сън през седмицата. При хронична липса на сън мозъкът е като на пиян човек, а реакциите са много забавени.

Будуване - Най-лошият сън е през февруари

Най-лошият сън е през февруари

20.02.201301931

През месец февруари са ни необходими цели 56 минути, за да заспим, а през март само 46 минути. Освен това през месец февруари на нощ прекарваме около 58 минути в будно състояние.

Будуване - Загадката на спящия мозък

Загадката на спящия мозък

06.06.201005946

Спящият мозък е не по-малко активен от будния. По време на сън мозъкът анализира, обучава се и търси решения на важни въпроси, които след това изненадват самите нас.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни