Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Злато и кристали срещу безсъние и депресия

Скъпоценните камъни и благородните метали лекуват депресията и безсънието. Носени като амулети - диамантите, рубините и златото имат действие върху нашия организъм.

1

Благородни Метали

Благородни Метали - Актуални текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко за Благородни Метали. Нашите статии за Благородни Метали от древността до наше време. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Благородни Метали.
Благородни Метали - Откриха астероид от злато и диаманти

Откриха астероид от злато и диаманти

31.08.201333615

Независимата асоциация на уфолозите информира, че са открили астероид от злато и диаманти. За да се проучи златото върху астероида, са организирани няколко научни групи.

Благородни Метали - Платината била по-евтина от среброто

Платината била по-евтина от среброто

11.12.201114761

Преди векове хората наричали платината неправилно сребро и я изхвърляли. Тя била по-евтина от среброто. Освен злато, сребро и платина има още пет благородни метала.

Благородни Метали - Златото на земята дошло от Космоса

Златото на земята дошло от Космоса

15.10.201167809

Падате ли си по златните накити? Знаете ли кога благородният метал се е появил на Земята? Това е станало от Космоса преди около 4 млрд. години при бомбардировка на метеорити.

Благородни Метали - Бижутата пазят притежателите си от уроки

Бижутата пазят притежателите си от уроки

17.03.2010119891

Бижутата пазят притежателките си от уроки, магии, болести и лоши навици, твърдят експерти по скъпоценни камъни. Кои камъни от какво предпазват. Какви камъни подхождат на благородни метали.

Благородни Метали - Злато, изровено от гроба, е магнит за нещастия

Злато, изровено от гроба, е магнит за нещастия

25.12.200915140

Благородните метали имат свойството не само да помагат на притежателите си, но също така и да вредят. Какъв късмето носят златото, среброто, диамантеният прах и медта.