Дзен будистки мъдрости, с които ще стигнете по-лесно до щастието

Дзен будистки мъдрости, с които ще стигнете по-лесно до щастието

Дзен будизмът е учение, чието цел е осъзнаването на сегашния момент и преодоляването на трудностите, с които се сблъскваме ежедневно в живота си. Вижте няколко силни дзен будистки мисли, които ще ви направят по-търпеливи, благодарни и щастливи.

1

Благодарност

Благодарност - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Благодарност. Нашите статии за Благодарност от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Благодарност.
Благодарност - Защо американците празнуват Деня на благодарността?

Защо американците празнуват Деня на благодарността?

26.11.201501628

Един от най-големите празници в САЩ след Денят на независимостта – 4 юли, е Денят на благодарността, който се отбелязва всеки 4-ти четвъртък от месец ноември

Благодарност - Притча за безкрайната любов

Притча за безкрайната любов

17.02.2015013916

Когато любовта е истинска, тя се асоциира не само с романтични мигове, но и с благодарност, уважение, разбиране и доверие. Където цари такава любов, място за раздяла няма.

Благодарност - Носител ли сте на отрицателна енергия

Носител ли сте на отрицателна енергия

02.01.2015021577

За да се отървете от негативната енергия, за първо място трябва да осъзнаете, че когато си мислите, че всичко, което се случва, е чужда вина, много ще страдате. Когато осъзнаете, че излиза от вас, ще опознаете радостта и мира . (Далай Лама).

Благодарност - Десетте урока на Буда

Десетте урока на Буда

06.10.2011016806

Това, което представляваме, е резултат от това, което мислим за самите себе си. Ако говорите и действате с лоши мисли, ще ви преследват нещастия.