Нощните птици са по-креативни от ранобудните сред нас

Нощните птици са по-креативни от ранобудните сред нас

Хората, които будуват през нощта и предпочитат да остават в леглото до обяд, развиват повече положителни качества от ранобудните, показва ново проучване. Науката нарича този тип хора сови.

1

Биоритми

Биоритми - Най-новите теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Биоритми. Любопитни статии за Биоритми от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Биоритми.
Биоритми - Поспаливите имат по-развито въображение

Поспаливите имат по-развито въображение

09.08.201505099

Поспаливостта може и да е свързана с таланти. Поспаливите са по-талантливи от ранобудните. Ранното ставане се дължи на гени, различно ниво на хормони, което влияе на работоспособостта.

Биоритми - Откриха как да сверяваме биологичния си часовник

Откриха как да сверяваме биологичния си часовник

06.08.201401281

Френски изследователи откриха, че чрез специална светлина може да се сверява биологичният часовник. Учените са тествали откритието върху себе си на континента Антарктида.

Биоритми - Как да се събудите ефективно

Как да се събудите ефективно

23.05.201404252

Сутрешният душ е начин да разпределите правилно електрическият заряд по тялото си. За да сте по-свежи след сън, потопете цялото си лице в дълбок съд със студена вода.

Биоритми - Влияят ли биоритмите върху късмета

Влияят ли биоритмите върху късмета

23.05.201204604

Интуицията се влияе от биоритмите. Ако сте в положителната част на интуитивния ви цикъл, но във физическо, емоционално и интелектуално отношение сте зле, няма да усетите какво ви подсказва интуицията ви.

Биоритми - Феномени: Българка не спи вече 27 години

Феномени: Българка не спи вече 27 години

11.10.2010057836

Един от българските феномени, за който малко се знае, е Катя Илиева, пред която учените са безсилни, защото скоро ще празнува юбилея си - 27 години без сън.