Родилният белег издава характера и бъдещето ти! Провери какво значи

Родилният белег издава характера и бъдещето ти! Провери какво значи

Родилните белези са свързани с много предания. Според някои окултни твърдения те свидетелстват за наши предишни прераждания. Други пък твърдят, че те са определящи за сегашния ни живот и чертите от нашия характер.

1

Белези

Белези - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Белези. Любопитни статии за Белези от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Белези.
Белези - Бебе се роди с надпис 12 на челото

Бебе се роди с надпис 12 на челото

30.03.201537317

Малко бебе от Йоханесбург носи родилно петно във формата на числото 12. В началото лекарите, които изродили малкия Ханру ван Никерк, смятали, че белегът ще избледнее, но станало точно обратното.

Белези - Родилните белези са свързани с предишния ни живот

Родилните белези са свързани с предишния ни живот

21.08.2014649644

Прераждането не е нещо, което може да се обясни с твърди доказателства, но въпреки това учените имат достатъчно основания да смятат, че то съществува.

Белези - Символика на белезите по рождение

Символика на белезите по рождение

11.02.2013516254

На много знаци и символи се придават противоречиви значения. Най-вече на придобитите по рождение белези. Едни ги смятат за Божи знак, други - за Дяволски символ.

Белези - Значение на белезите от рождение

Значение на белезите от рождение

22.06.20122336238

Белезите разказват истории. Те са това, което е останало от грешките, които сме направили. Те са това, което ни напомня за местата, на които сме били и за хората, които познаваме.