Безсъние

Безсъние

Хиляди хора се измъчват всеки ден от моменти на безсъние, които прекарва в неспокойно въртене и безуспешни опити да заспи. Добрият сън е от изключително значение за нашето здраве, затова тук ще предложим материали и информация за преодоляване на безсънието по естествен начин.
Помага ли магнезият на съняПомага ли магнезият на съняБезсънието може да се дължи на дефицит на някои хранителни вещества. Един от тях е магнезий. Много хора се кълнат, че магнезият има вълшебно влияние върху безсънието. Как обаче?
Човешката ДНК променя поведението си дори при една безсънна нощЧовешката ДНК променя поведението си дори при една безсънна нощСънят е важен за нашето здраве. Тази максима е позната на всеки. Известно ни е, че недоспиването влияе както на физическите, така и на психическите характеристики. И все пак продължителният и здрав нощен сън се пренебрегва често.
Недостигът на сън крие риск от заболяване на сърцетоНедостигът на сън крие риск от заболяване на сърцетоСънят е един от основните фактори за добро здраве и винаги е бил. Това е времето, в което мозъкът си почива, организмът отдъхва от цялото натоварване, на което го подлагаме през деня. Не трябва да му отнемаме тези ценни часове, необходими са възстановяван
Имате проблеми със съня? Ето какво ви пречи да заспитеИмате проблеми със съня? Ето какво ви пречи да заспитеТова са няколко лесни и прости съвета, които обаче ще ви свършат чудесна услуга. Стига да опитате, скоро ще забележите колко по-лесно и бързо заспивате. Качественият сън си заслужава всяка жертва
Билки за добър сънБилки за добър сънКогато се използват разумно, билките подобряват съня, стабилизират психиката и имат положителен ефект върху цялостното здраве. Кои билки имат сънотворно действие?
Трикове за по-добър сънТрикове за по-добър сънЕкспертите споделят как всеки, дори и тези, които гледат телевизия в малките часове, може да препрограмира тялото и ума си, за да се събуди по-естествено и да функционира по-добре през целия ден и дори сутринта.
Как да заспите лесно?Как да заспите лесно?Ако изпитвате трудности при заспиването или не спите добре, следването на тези лесни съвети може да ви помогне да се събудите по-щастливи
Будите ли се често нощем, изпробвайте тези методиБудите ли се често нощем, изпробвайте тези методи
27 Септ.
Антония Р.
Ако сте се събудили през нощта, изпробвайте някои от методите в галерията ни. Те ще ви помогнат да заспите отново и на сутринта да сте отпочинали, макар че сте прекъснали съня си.
Край на безсънието! Зодията ти казва какКрай на безсънието! Зодията ти казва какПричините да ви мъчи безсъние може да бъдат различни – не оставяте телефона си, непрекъснато се тревожите за бъдещето. А в галерията ни може да видите как да се справите с този проблем според зодията си.
Страдате ли от безсъние, имате тези психични проблемиСтрадате ли от безсъние, имате тези психични проблемиАко страдате от безсъние, не пренебрегвайте състоянието, а се консултирайте с лекар, защото според нови проучвания 50 от хората с инсомния имат някои психични заболявания. Кои са те може да видите в галерията ни.