Смразяващата истина за изчезналите бебета в Израел

Смразяващата истина за изчезналите бебета в Израел

В първите години след пристигането на йеменските евреи се раждат бебета, а с тях и слуховете за безследно изчезнали бебета. Днес, 50 години по-късно, родителите на тези деца искат да узнаят истината.

1

Бебета

Бебета - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Бебета. Нашите статии за Бебета от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Бебета.
Бебета - Поверия за определяне на бъдещия пол на детето

Поверия за определяне на бъдещия пол на детето

08.01.2016319546

Според народните поверия ако коремът на майката е заострен в предния край, тя ще роди момче. Ако външността на майката не се променя по време на бременността и тя става по-красива, бебето й ще бъде от мъжки пол.

Бебета - Изхвърлени трупове на бебета ужасиха цял Мозамбик

Изхвърлени трупове на бебета ужасиха цял Мозамбик

13.10.201501729

На ужасяваща гледка се натъкна служител на местната служба по чистота в град Матола, Северен Мозамбик. Докато изпълнявал ежедневните си задължения по чистене на контейнерите за смет, работникът открил труповете на 24 бебета.

Бебета - Учени: Бебетата имат расови предразсъдъци

Учени: Бебетата имат расови предразсъдъци

07.10.20150756

Тримесечните бебета имат расови предразсъдъци към жени от други етноси, твърдят учени от държавния университет в Канзас. Експертите смятат, че неприязънта на расова основа обаче може да бъде преодоляна с няколко прости упражнения.

Бебета - Значение на сънищата за бебета

Значение на сънищата за бебета

21.06.201507584

Появата на бебе в съня свидетелства основно за невинност и ново начало. Но за да може да се разтълкува правилно, от значение е също ситуацията, около която сънувате бебето.

Бебета - Бебе с опашка се роди в Китай

Бебе с опашка се роди в Китай

28.07.201306477

Бебе в Китай се е родило със странен израстък, който много прилича на опашка. Това всъщност е рядка аномалия на гръбначния стълб, която продължава да расте с течение на времето.

Бебета - Майчината обич върна новородено към живота

Майчината обич върна новородено към живота

16.05.201304671

Но понякога, дори и медиците вдигат безпомощно ръце и признават безсилието си, да се справят със смъртта. Тогава в битката с нея се включва безграничната майчина обич.

Бебета - Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате

Как да разберете по линиите на ръката колко деца ще имате

17.02.2013049079

Без много усилия можете да разберете колко деца ще имате само по линиите на ръката ви. В класическата хиромантия линиите на децата се намират върху лявата длан, точно под кутрето.

Бебета - Удивителни факти за бебетата

Удивителни факти за бебетата

23.01.201206314

Според някои изследвания, бебетата могат да четат мисли, но засега не може да се твърди категорично, че владеят телепатия. Бебетата могат да четат по устните.

Бебета - Невероятните способности на детският мозък

Невероятните способности на детският мозък

27.11.201108926

Още след раждането си децата мозъкът на децата има невероятни способности. Бебето може да различи майка си по гласа и миризмата още преди да я е виждало.

Бебета - Маите сплесквали главите на бебетата

Маите сплесквали главите на бебетата

14.07.2011012261

Древните маи сплесквали главите на новородените бебета със специална дървена преса, за да заприлича главата на бебето на змийска. Малко деца оцелявали при тази процедура.