Как да останем здрави и млади със съвети на Шаолин монах

Как да останем здрави и млади със съвети на Шаолин монах

Баланс в храненето, работата, почивката, упражненията, чувствата. Това е сред основните съвети на Шифу Ян Лей, който е монах от Шаолин. Ето и другите предложения на монаха за запазване и съхраняване на енергията и младостта.

1

Баланс

Баланс - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Баланс. Нашите статии за Баланс от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Баланс.
Баланс - Притча за обезумелия принц

Притча за обезумелия принц

14.01.201512780

Човек трябва да търси баланс в своите постъпки. Скачането от едната крайност в другата не води до положителни резултати, а до ненужно изтощение.

Баланс - Няколко навика на щастливите хора

Няколко навика на щастливите хора

24.08.2011111552

Щастието се облича в различни значения за различните персоналности. Все пак има няколко основни неща, към които щастливите хора се придържат. Предлагаме ви списък с 10-те навика, които могат да ви дарят с бленуваното щастие.

Баланс - Баланс на Ин и Ян

Баланс на Ин и Ян

31.03.201104940

За да привлечете любовта, трябва да балансирате Ин и Ян енергиите в дома си. В домовете на дами, които украсяват стените си с картини с жени, не идва любовта. Тя се привлича от червения цвят.

Баланс - Как да намерим баланса между ума, тялото и духа?

Как да намерим баланса между ума, тялото и духа?

24.03.201107018

Намирането на равновесие не само ще повиши настроението, но и ще излекува тялото ви. Само няколко минути на ден са необходими да обединим ума, духа и тялото си.