Легенда за пещера-светилище Св. Марина

Легенда за пещера-светилище Св. Марина

Пещера Св. Марина в Странджа е място, изпълнено с безброй молитви. Вижте защо иконата на Св. Марина и лечебното аязмо в пещерата привличат толкова много хора

1

Аязмо

Аязмо - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко на тема Аязмо. Любопитни статии за Аязмо от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Аязмо.
Аязмо - Легендата за чудотворното аязмо в село Момчиловци

Легендата за чудотворното аязмо в село Момчиловци

14.09.20180704

Параклисът Свети Илия Пророк е един от 27-те, които обграждат село Момчиловци. Местните вярват, че светите места ги пазят, а най-интересната история е свързана с параклиса Свети Илия.

Аязмо - Вълшебно аязмо лекува всички болести! Вижте къде е

Вълшебно аязмо лекува всички болести! Вижте къде е

07.04.201805930

Лековито аязмо, което помага за много болести, се намира в сърцето на България. Всеки, страдащ от болежка, отива там и се връща напълно излекуван.

Аязмо - Чудеса има! Вълшебна вода лекува нашенци вече 40 години

Чудеса има! Вълшебна вода лекува нашенци вече 40 години

20.07.201604207

Лековита вода в село Добрич, Димитровградско, вече повече от четиридесет години лекува болките на хора от цяла България. Аязмото тече в местна къща и помага при заболявания на очите, безплодие.

Аязмо - Аязмото на Света Марина лекува болни очи

Аязмото на Света Марина лекува болни очи

05.08.201104812

Водата на аязмото Света Марина край Карлово е целебна за очни болести и за кожни екземи. Животворната течност цери и други здравословни проблеми, депресии и психически отклонения.