Да се пречистим от негативна енергия и прокоби! Ето така

Да се пречистим от негативна енергия и прокоби! Ето така

1

Тези признаци показват, че нашето енергийни поле е засегнат и трябва да се погрижим за неговото възстановяване. Вижте как това може да се случи с помощта на природата.

1

Аура

Аура - Последните текстове и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Аура. Материали за Аура от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Аура.
Аура - Аура според нумерологията и какво казва за теб!

Аура според нумерологията и какво казва за теб!

28.05.2018014315

Аурата е невидимата светлина, която се излъчва от човека и отразява неговата енергия. В нея е кодирана информация за личността му, начина му на живот, неговите мисли и чувства. Цветът ѝ се състои от множество комбинации, но винаги има един основен. Той ра

Аура - Името ти има Аура! Провери какъв цвят е твоята и какво казва за теб

Името ти има Аура! Провери какъв цвят е твоята и какво казва за теб

21.05.2018031555

Всеки човек има определен цвят аура, която витае около него. Цветът се определя от много фактори. Един от най-лесните начини да разберете какъв е вашият, е спрямо името, с което сте кръстени.

Аура - Топ 6 начина да пречистите аурата си

Топ 6 начина да пречистите аурата си

04.07.201704381

Морският бриз е способен да изчисти aypaтa ви. Дори да се стремите да се пазите от лошите емоции и енергия, няма как да останете незасегнати от околната среда и негативизма, който се прокрадва в нея. Един от най-лесните начини да изчистите аурата, е. . .

Аура - Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

Духовното пробуждане - 4 симптома за разпознаването му

18.05.201708583

Човек не се ражда на този свят само за да се почувства нахранен. Той е сложно същество, което през целия си живот трябва да работи върху своето самоусъвършенстване и духовно израстване.

Аура - Дете индиго ли си? (тест)

Дете индиго ли си? (тест)

16.05.201704849

Терминът дете индиго се използва във връзка с хора, родените през последните десетилетия, които имат необикновено поведение и се отличават със специфична (синьо-виолетова) аура.

Аура - Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

Мистици: Ако мразите котки, кармата ви е замърсена

23.11.2016013818

Въпреки че котките предизвикват умиление у повечето хора, не е тайна, че има и такива индивиди сред нас, които ненавиждат тези очарователни създания. Това обаче е признак, че в живота им се случва нещо ужасно.

Аура - Лесни техники за пречистване на аурата

Лесни техники за пречистване на аурата

21.07.201603875

Така нареченото пречистване на аурата ни помага не само да изглеждаме добре, но и да се радваме на крепко здраве. Ето и няколко леки метода, с които всеки може да изчисти аурата си, без да се налага да притежава някакви специални способности.

Аура - Как може да видите аурата на другите?

Как може да видите аурата на другите?

07.05.2015016688

Виждането на аурата е по-скоро физическо, отколкото метафизическо състояние. Всеки може да се научи да вижда аурата на хората.

Аура - Как да видим аурата

Как да видим аурата

25.05.2014036422

С помощта на специални упражнения човек може да се научи да различава цветовете на аурата на околните. Аурата може да издаде много за вашия характер и да разкрие дали сте духовна личност.

Аура - Контрастен душ пази от енергийни вампири

Контрастен душ пази от енергийни вампири

30.03.201409107

Сутгрин вземете топъл душ, а след това се облейте с ледена вода - по този начин ще се защитите от изсмукване на енвергията ви от енергийни вампири.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни