Следи от неизвестно племе са открити край Амазонка

Следи от неизвестно племе са открити край Амазонка

Следите на племе, което най-вероятно съществува от близо 6000 години са забелязани край река Амазонка. Специалисти от Археологическия и етноложки музей към университета в Сао Пауло смятат, че племето живее в югозападната част на реката.

1

Амазонка

Амазонка - Актуални текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко за Амазонка. Материали за Амазонка от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Амазонка.
Амазонка - Спят по 20 мин на ден и ги наричат най-щастливото племе на планетата

Спят по 20 мин на ден и ги наричат най-щастливото племе на планетата

09.07.201802064

Племето Пираха, живеещи е амазонската дъждовна гора на Бразилия, се наричат най-щастливото племе на планетата. Те не познават календара, не помнят дати и са ограничили мисленето си до тук и сега.

Амазонка - Изолирано от света индианско племе живее в безвремие

Изолирано от света индианско племе живее в безвремие

07.06.2011010607

Те не отброяват часовете, дните, седмиците или месеците. Тези индианци дори не могат да определят своята възраст. В пределите на това племе няма езикови дефиниции за нещо, което се е случило назад в миналото.

Амазонка - В джунглата на Амазонка откриха голям древен град

В джунглата на Амазонка откриха голям древен град

08.02.200908791

В амазонската джунгла в миналото е имало огромна градска агломерация, която е съществувала от 500 до 1500 година. Изследователи откриха останки от селища, които са били населени от поне 50 000 жители.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни