Природата има решение за всичко! Убеди се сам

Природата има решение за всичко! Убеди се сам

Съвременната технология превърна ежедневното ни оцеляване от очевидно предизвикателство в детска игра. Но иима някои хитрини, които сме забравили, но нашите баби и дядовци са се възползвали от тях, за да решат ежедневните си проблеми.

1

Алкохол

Алкохол - Новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко на тема Алкохол. Нашите статии за Алкохол от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Алкохол.
Алкохол - Липсата на сън има същия ефект като прекаляването с алкохол

Липсата на сън има същия ефект като прекаляването с алкохол

14.11.20170337

Трудно е, особено с напредването на годините, да ходите на работа недоспали. Това освен че ви кара да клюмате уморено на работното си място и все по-трудно да прикривате все по-честото прозяване, но ви прави и значително по-малко работоспособни.

Алкохол - Алкохолът и писането през сентенциите на Хемингуей

Алкохолът и писането през сентенциите на Хемингуей

18.08.20160511

Освен със своите творби Ърнест Хемингуей е бил познат със своя бохемски начин на живот и любов към алкохола. Писателят, който често посягал към чашката, е оставил безсмъртни мисли за своя любим навик.

Алкохол - Девет вредни навика могат да ни убият

Девет вредни навика могат да ни убият

25.06.201403488

Замърсяването на въздуха довежда до изчерпване на кислородното му съдържание, което с времето затруднява функционирането на мозъчните клетки.

Алкохол - Майка съхранява трупа на сина си в алкохол 18 години

Майка съхранява трупа на сина си в алкохол 18 години

05.05.2014011423

Всеотдайната и любяща Цури дори го преобличала в нови дрехи на рождения му ден, но в края на краищата преди четири години разлагането на трупа направило това невъзможно.

Алкохол - История на аметиста

История на аметиста

12.02.201304943

През Средновековието аметистът бил наричан Епископки камък. С него се украсявали пръстените, носени от епископите. Освен всичките му приписвани качества, аметистът е и камък на родените под знака Водолей.

Алкохол - Алкохолът по-опасен от хероин?

Алкохолът по-опасен от хероин?

21.01.201105211

Алкохолът е най-опасен, заради масовата му употреба и опустошителните последствия за пристрастените и близките им. Следващи алкохола по ранг“ са хероинът и кокаинът.

Алкохол - Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

Спите по корем – пазете се от стомашни проблеми

19.04.201003428

Ако спите по корем, ви застрашават стомашни болести. Който спи по гръб, може да срещне проблеми с алкохола, а ако спите в поза зародиш, сте прекалено нервни и имате срив на имунитета.

Алкохол - Не спете много, за да не оглупеете

Не спете много, за да не оглупеете

20.09.200909164

При хората, които спят повече от десет часа, рискът от оглупяване е по-голям. Дългият сън е предпоставка за развитие на деменция. Пушенето и консумацията на алкохол също влияят.

Алкохол - Ефекти от алкохола върху човешкото тяло

Ефекти от алкохола върху човешкото тяло

26.08.2009017241

Консумацията на алкохол на пръв поглед изглежда безобидна, но може да е по-сложно положението, отколкото си мислите. Вредите от алкохола върху човешкото тяло.

Алкохол - Цигарите намаляват действието на алкохола

Цигарите намаляват действието на алкохола

29.05.200903361

Пушенето на цигари по време на косумацията на алкохол намалява действието на спиртните напитки, твърдят изследователи. Така, че пушенето води до увеличена консумация на алкохол.