Притчата за младото момиче и безскрупулния лихвар

Притчата за младото момиче и безскрупулния лихвар

Дори за най-оплетените ситуации има изход, стига да сме достатъчно находчиви, изобретателни и да не се задоволяваме с очевидните варианти. На това ни учи притча за младо момиче и един безскрупулен лихвар.

1

Притчи за Успеха

Притчи за Успеха - Притчата за чашата на желанията

Притчата за чашата на желанията

18.06.20170638

Ако силно искате някое от вашите желания да се изпълни, прочетете тази притча, която показва, че като за много други неща човек е склонен да се лакоми, дори и когато става въпрос за мечти.

Притчи за Успеха - Притчата за успехите и провалите в живота

Притчата за успехите и провалите в живота

26.05.20170819

Няма как, стремейки се към успехите, човек да не се спъне и да не падне. Провалите са част от житейския път на всеки, но за жалост, само веднъж да направиш грешка, хората винаги ще те свързват с нея.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Водолей

Притчата за зодия Водолей

25.05.201707605

Водолеите са най-нестандартните представители на зодиака, но докато се опитват винаги да се различават от останалите и да са оригинални, забравят, че нуждите им не се различават с нищо от тези на другите.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Козирог

Притчата за зодия Козирог

21.05.201709169

Представителите на зодия Козирог са известни с това, че независимо какво им струва, те ще изкачат върха пред себе си. Това е единствената зодия, която е подготвена за трудности, но има само едно нещо, с което трябва да се съобразява и което ще разберете о

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Стрелец

Притчата за зодия Стрелец

18.05.201705436

Когато Стрелците искат нещо, целта е единственото, което ги води и не биха се съобразили с каквито и да е ограничения. Как обаче Стрелците се прицелват с точност може да прочетете от тази притча.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Близнаци

Притчата за зодия Близнаци

07.05.201708093

Близнаците са зодиакалният знак, който природно е надарен с дар слово. Те си служат с думите с изключително майсторство и впечатляват всеки с уменията си за общуване.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Овен

Притчата за зодия Овен

30.04.201705009

Наумили си нещо един Овен, бъдете сигурни, че ще го направи и нищо не може да застане на пътя му. Как точно се изразява тази черта на Овните може да разберете от притчата, която ви представяме.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Лъв

Притчата за зодия Лъв

22.04.201704287

Една притча най-добре описва поведението на зодия Лъв. Зодията, която има най-високо самочувствие и живее за аплодисментите на околните, може да има много трагична съдба, както показва тази история.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Риби

Притчата за зодия Риби

16.04.201705239

Характерът на зодия Риби е може би най-трудният за разгадаване и точно тяхната загадъчност е това, което ги отличава от останалите зодиакални знаци.

Притчи за Успеха - Притчата за зодия Дева

Притчата за зодия Дева

14.04.201708018

Тази притча ще ви разкрие характеристиката, която всички представители на зодия Дева притежават. А самите Деви могат да разберат коя е най-голямата им слабост, върху която трябва да работят, за да не бъдат цял живот нещастни.