Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Котка-будист живее в корейски хрампреди 6 годиниКотка-будист живее в корейски храмКотка-будист живее в корейски храм22.08.2010СПоред мен ти просто си сънувала това от което те е страх а не че си има гадже наистина..
  • /АнонименАнонименси добави аватар. Добави и ти!преди 6 години
  • /АнонименАнонимендобави форумната тема: От няколко дни се сънуваме взаймно. Какво може да значи?преди 6 годиниТакам здравейте. Имам един въпрос преди да започна с него искам да ви разкажа какво стана по - точно.. Значи от няколко дни сънувам моя приятелка..

    Просто няма сън в който да не присъства на скоро ми каза че всъщост и тя ме е сънувала в последните 2 седмици странното е че и аз от толкова време имам тези сънища с нея? Има ли шанс да значи че изпитваме нещо един към друг?(Аз самия не съм сигурен какво изпитвам към нея)

    Или просто си липсваме?(не се виждаме много често) или е просто една случайност? — искам да кажа че съм много объркан и се надявам някоя добра душа да ме просветли не че това може да стане с просто тълкуване но все пак ще ми помогне да се насоча в някаква посока — благодаря предварително
  • /АнонименАнонименнаправи своята регистрация в sanovnik.bgпреди 7 години