Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен в Sanovnik.bg
Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Ванга: Висок човек ще оправи България!преди 1 годинаВанга: Висок човек ще оправи България!Ванга: Висок човек ще оправи България!18.07.2021Oсмий в библията е Сатанаил. "И звярът, който беше и който го няма е осмий; той е от седемте, и ще загине." Откровение 17:11:
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Пророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна кризапреди 8 годиниПророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна кризаПророчицата от Златица: Предстоят 2 г световна криза31.03.2016Ала бала портокала. Кризата беше предсказана да започне през 2000г. и потвърдено от баба Ванга, което всъщност е истина, защото от 2000 до 2008 беше първата част - надуването на финансовия балон, през 2008 финансовия балон се спука и започна съществената част - фалити, банкрути, масови уволнения, петролни войни, розови революции, разширяване на ЕС и др., нещата са предсказвани многократно от баба Ванга, сега е следващата част - ДЕФЛАЦИЯТА - когато цените на стоките започват да падат заради ниските доходи, края на кризата ще дойде с нашата смърт. Всички араби ще разберат че проблема им идва от Израел и вкупом ще го нападнат и т.н. пише го в Библията, следва III св.война , ще бъде ад на Земята, ще остане 1/4 от населението, Европа ще опустее и накрая след подписването на световния мирен договор следва "Изненадаа" - АПОКАЛИПСИС - Останалите живи ще викат "Станете мъртви да легнеме ние" - Хората вече няма да може да умират, духовете на умрелите ще се движат наоколо, всичко ще бъде разрушено, ще има много катаклизми-мощни земетресения, наводнения, навсякъде ще гори, потъване и издигане на планини и части от континенти и тогава идва Финала - Божия съд - " И нова Земя и ново небе" ще бъде създадено за праведните. Това е , никой от сегашните властимащи копаещи бункери, трупащи злато , диаманти и храни няма да оцелее. Ще посетят АДА, където ще прекарат 1000 години за изкупване на греховете си.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Тримата най-известни ясновидципреди 8 годиниТримата най-известни ясновидциТримата най-известни ясновидци10.09.2010Повечето гадатели са чели Библията и донагаждат, съвременните събития обаче потвръждават истинноста на Библията, след падането на Сирия (Асад ) ще се развият последните действия описани в Библията.
  • /АнонименАнонимендобави коментар към: Развенчаха мита, че роби са строили египетските пирамидипреди 8 годиниРазвенчаха мита, че роби са строили египетските пирамидиРазвенчаха мита, че роби са строили египетските пирамиди16.01.2010То се знае кой ги е строил, Закария Сичин нали разчита там плочки, обелиски на древен арамейски , Елохими Нефилими, Анунаки дошли от Нибиру, авно са се поразмножили доста и от тях са хартисали една част и са станали фараони, оттам и технологиите най-вече овладяването на гравитяцията е интересна, култа към слънцето, бога Озирис и т.н.