Запитан от:
Бенката по устните значи ли нещо?
Снимка: sanovnik.bg

Бенката по устните значи ли нещо?

MarianaотMarianaДжедай / Автор
20.10.2015

Според мнозина почитатели на свръхестественото и езотериката бенките не са обикновено кожно образувание с меланоцитен произход, а кармични белези, които разкриват черти от характера ни и са белези от наши предишни животи.

Значението на бенките в зависимост от формата, наситеността на цвета им и мястото, където се намират, се изучава от молеоскопията. Противно на мнението на редица кожни лекари, мнозина вярват, че хората с бенки са щастливци. Колкото по-големи са бенките, толкова по-щастливи са хората.

Смята се, че бенките по устните символизират страст и донякъде лекомислие. Според мнозина бенка на устната е сигурен признак, че много страстна натура, със силно изразена сексуалност и има склонността да се забърква с неподходящи партньори.

Бенките по горната устна говорят за чувственост и откритост, за весел и лек характер и донякъде лакомия. Бенка или бенки по долната устна разкриват склонност към мелодрама, силна емоционалност и лека неуравновесеност, която може да се прояви във всеки един момент.

Независимо от твърденията на привържениците на молеоскопията, ако забележите промяна в големината, формата или цвета на някоя от бенките по тялото си, трябва непременно да потърсите лекарска помощ, консултация с кожен лекар.

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари