Запитан от:
Бенката на брадичката значи ли нещо?
Снимка: sanovnik.bg

Бенката на брадичката значи ли нещо?

Роси Стоянова 2отРоси Стоянова 2Дарт Вейдър / Автор
20.10.2015

Тълкуването на бенките и тяхната символика датира още от най-древни времена. Древните гърци първи са започнали да тълкуват бенките, в зависимост от това къде са разположени и каква е големината им. Бенките в областта на брадичката също имат своя определена символика.

Бенка в долната част на брадичката означава, че този човек обича да е в движение и има постоянна жажда за нови приключения и изживявания. Бенка на брадичката може да показва, че човекът е щастливец по рождение и в същото време е много гостоприемен.

Едно интересно тълкувание, че човек, който има бенка на брадичката, има склонност да яде повече храна, отколкото трябва. Според друго тълкувание, хората, с бенка на брадичката никога няма да задлъжнеят към околните.

Бенка на брадичката имат хора, които са много честни и справедливи, имат здрав разум и в същото време са надарени с природен художествен талант. Винаги извличат максимално ползите от положението, в което се намират. Смята се, че с годините стават все по-мъдри.

Бенка на брадичката е символ и за постоянство и упоритост. Тези хора обичат промените, изобретателни и любознателни са. Ако бенката е точно в средата на брадичката, това означава, че човек е предразположен към различни алергии.

Рейтинг

4
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари