6 208 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Свойства и символика на циркония

Свойства и символика на циркония

0

Цирконият е известен като камъкът на тихите вибрации. Смята се, че може да осигури по-чиста връзка между вътрешното ви Аз и духовните учители. Той позволява на човек да постигне мир със себе си.

1

Цирконий камък значение

Цирконий камък значение, любопитни факти и неразгадани феномерни. Любопитна информация и изповеди за Цирконий камък значение в сайта. Всичко за Цирконий камък значение на едно място.

Популярни

Цирконий камък значение - Лунният камък пази от безсъние

Лунният камък пази от безсъние

07.05.201222945

Лунният камък сваля напрежението, създава романтична нагласа в собственика си, но в същото време изцелява от глупави илюзии, връща душевното спокойствие.

Цирконий камък значение - Лунен камък - значение и свойства

Лунен камък - значение и свойства

04.03.2013410984

Лунният камък проявява силата си върху всички хора, родени при пълнолуние. За тях е необходимо да го имат, за да могат да се зареждат с небесната енергия.

Цирконий камък значение - Значение и свойства на рубина

Значение и свойства на рубина

08.05.201204748

Всички значения на рубина са свързани с червения му цвят. Заради наситеното червено, в което го е оцветила природата, рубинът се е смятал за част от кръвта на драконите.

Цирконий камък значение - Камъни за любов

Камъни за любов

03.11.2012413191

Според древните вярвания всеки камък има своите свойства. Някои камъни имат вълшебното свойство да привличат и да запазват любовта.

Цирконий камък значение - Камъни за сънища

Камъни за сънища

22.05.201423093

Един от камъните, които има силата да превръща сънищата в ярки и прекрасни, е лунният камък. Той уравновесява психичното и емоционалното състояние и спомага за добрия сън.

Цирконий камък значение - Аквамарин - значение и свойства

Аквамарин - значение и свойства

09.02.201316832

Аквамаринът влияе добре върху здравето. Може да успокои зъбобол, влияе благотворно на стомаха и черния дроб, щитовидната жлеза, жлъчката и помага при фобии и пристъпи на страх.

Цирконий камък значение - Значение и свойства на лазурита

Значение и свойства на лазурита

16.11.201223561

В Европа този вид камък се приема символ на искреност и много чисти взаимоотношения – ако подарите такъв вид камък на някого, това би означавало, че го възприемате като добър ваш приятел.

Цирконий камък значение - Оникс - значение и свойства

Оникс - значение и свойства

21.09.2012120937

Ако сте човек с желязна дисциплина, ониксът ще ви помогне да осъществявате намеренията си и да продължавате да вървите напред. Наричат го още камък на военоначалниците, лидерите и първооткривателите.

Цирконий камък значение - Значение и свойства на турмалина

Значение и свойства на турмалина

18.05.201223839

Значението на турмалина е духовно развитие, събуждане на творческите способности и духовно пречистване. Като пречиства духа и прояснява разумът, този камък помага за концентрацията.

Цирконий камък значение - Обсидиан - значение и свойства

Обсидиан - значение и свойства

16.02.201304841

Обсидианът се ражда във вулканите, затова дава на хората силата да не се страхуват от промените. Притежателите на този камък са винаги готови да приемат променящите се обстоятелства такива, каквито са.

Цирконий камък значение - Значение и свойства на смарагда

Значение и свойства на смарагда

17.06.201212695

Смарагдът е камъкът на астрологичните знаци Телец и Близнаци. Като мощност този камък предлага физическо, емоционално и духовно равновесие. Въпреки че, това е камъкът на просперитета и богатството, той не е само материалистичен камък.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Цирконий камък значение - нови заглавия, сънища и лични истории от потребителите на сайта. Всичко за Цирконий камък значение в съновника - твоят портал за феномени и мистерии. Гласувай за Цирконий камък значение от звездичките над този текст. Прегледай нашите сънища, загадки и паранормални събития. Приятно сърфиране из Цирконий камък значение.