6 218 Статии,9 554 Сънища,5 306 Истории
Китайци строят втори Титаник за 165 млн. долара

Китайци строят втори Титаник за 165 млн. долара

4

Китайци са решили да направят копие на потъналия преди повече от век луксозен лайнер Титаник. Лайнерът ще бъде част от тематичен парк в провинцията Съчуан – специалистите твърдят, че копието на най-известния лайнер в света ще бъде абсолютно точно

1

Титаник целия филм на български

Титаник целия филм на български, материали и необясними загадки. Онлайн информация и споделени истории за Титаник целия филм на български в Съновник.бг. Всичко за Титаник целия филм на български под една стреха.

Популярни

Титаник целия филм на български - Проклятието на Титаник взе нова жертва

Проклятието на Титаник взе нова жертва

29.08.201157316

Проклятието на презокеанския лайнер Титаник взе нова жертва, за щастие не човешка. Корабче, кръстено Титаник 2, имаше същата участ като прототипа си - потъна при първото си плаване.

Титаник целия филм на български - Офицер предсказал гибелта на Титаник в роман

Офицер предсказал гибелта на Титаник в роман

10.11.201016877

Гибелта на легендарния Титаник е била предсказана в роман с име Титан от Морган Робъртсън, морски офицер в оставка. Мястото и начинът на катастрофата и много други подробности съвпадат.

Титаник целия филм на български - Оцеляла е описала в писмо потъването на Титаник

Оцеляла е описала в писмо потъването на Титаник

22.04.2014105101

На 15-ти април се навършиха 102 години от ужасяващата трагедия, в която легендарният кораб Титаник потъна във водите на Атлантическия океан.

Титаник целия филм на български - Кормчията потопил Титаник

Кормчията потопил Титаник

23.09.201015472

Грешка на кормчията е причината корабът Титаник да се разбие с айсберг преди почти 100 години, твърди в книгата си Луиза Патън, внучка на един от членовете на екипажа.

Титаник целия филм на български - Идентифицираха дете, загинало на Титаник

Идентифицираха дете, загинало на Титаник

11.05.20111034643

Една от жертвите на кораба Титаник най-сетне бе идентифицирана след почти 100 години догадки и безплодни изследвания. 19-месечното досега неидентифицирано бебе е Сидни Лесли Гудуин.

Титаник целия филм на български - Исторически съвпадения – случайност или съдбовно предзнаменование

Исторически съвпадения – случайност или съдбовно предзнаменование

24.02.201505101

В историята са известни два случая, които някои хора приемат за чиста случайност, но за други те са били съдбовно предупреждение, което не е разчетено навреме.

Титаник целия филм на български - Разкриха още подробности около трагедията с Титаник

Разкриха още подробности около трагедията с Титаник

19.09.201413845

Сезонът, през който се е състояло пътуването на Титаник, според учените също е повлиял по някакъв начин. По думите на експертите през април и май около Нюфаундленд се движат възможно най-много айсберги.

Титаник целия филм на български - Какво е потънало заедно с Титаник

Какво е потънало заедно с Титаник

07.09.20111711833

Заедно с прочутия кораб Титаник са потънали безценни богатства, сред които книга на персийския астроном Омар Хаям, покрита със скъпоценни камъни.

Титаник целия филм на български - Най-старият слънчев часовник в света е български!

Най-старият слънчев часовник в света е български!

08.05.2013134955

Откриха най – стария слънчев часовник в света. Древен слънчев часовник още от времето на прототраките беше открит случайно в района на община Минерални бани, хасковска област.

Титаник целия филм на български - Според Петър Дънов Апокалипсисът идва

Според Петър Дънов Апокалипсисът идва

21.12.2013915081

Приживе великият български учител Петър Дънов е предрекъл, че Краят на света ще настъпи, когато Черният водач си отиде. Някои съвременни теории смятат, че Дънов е имал предвид смъртта на Нелсън Мандела – Черният водач.

Титаник целия филм на български - Има Планета на маймуните

Има Планета на маймуните

01.01.201501348

Планетата на маймуните реално съществува. Там живеят десетки на брой пенсионирани лабораторни шимпанзета. През целия си живот те са били използвани за медицински изследвания

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Титаник целия филм на български - полезни статии, тълкуване на сънища и лични истории от посетителите в портала. Всичко за Титаник целия филм на български в Съновник.бг - твоят мистичен портал. Дай своята оценка за Титаник целия филм на български от звездичките над този параграф. Разгледай нашите сънища, феномени и паранормални събития. Приятно сърфиране из Титаник целия филм на български.