Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома от негативна енергия

5

Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

1

Пречистване от негативна енергия

Пречистване от негативна енергия, интересни материали и необясними истории. Актуална информация и споделени истории за Пречистване от негативна енергия в Съновник.бг. Всичко за Пречистване от негативна енергия под една стреха.
Пречистване от негативна енергия - Как да се предпазим от негативна енергия

Как да се предпазим от негативна енергия

03.03.2012627881

Негативната енергия ни заобикаля отвсякъде. Пазете се от нея и от хората, които я носят. Депресията може да ни погълне без дори да се усетим.

Пречистване от негативна енергия - Защита срещу лоша енергия

Защита срещу лоша енергия

10.04.201218147806

Обикновено лошата енергия ни кара да се чувстваме изтощени и изчерпани емоционално и енергиийно, или нападнати от нечие негативно излъчване спрямо нас. Ето няколко идеи с какво да си помогнем.

Пречистване от негативна енергия - Как да измерим негативната енергия в себе си

Как да измерим негативната енергия в себе си

05.11.20131328237

Според един от вселенските закони подобието привлича подобие, което означава, че положителните хора привличат положителна енергия, а негативните хора – негативна енергия.

Пречистване от негативна енергия - Как да се предпазваме от уроки

Как да се предпазваме от уроки

30.08.2013220588

Уроките се предизвикват от лош поглед, чрез който се предава негативна енергия. Цветът на очите няма голямо значение. Урочасването се подтиква от злоба, ревност и завист, то може да бъде съзнателно и несъзнателно.

Пречистване от негативна енергия - Магията в подправките

Магията в подправките

23.01.2013412641

Магията представлява заклинания върху рецепти, които обикновено включват билки, подправки и растения. Ще се учудите колко много от подправките в кухненския ви шкаф могат да се използват за направата на магия.

Пречистване от негативна енергия - Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа

Как да се предпазим от негативните енергии по време на работа

11.10.2012210702

Ако работата ви е свързана с устен контакт с много хора, ще ви защити обикновената безопасна игла. Закопчайте я от вътрешната страна на дрехата си в района на сърцето.

Пречистване от негативна енергия - Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване на дома с огън и вода

02.10.2012438216

За да изчистите дома си от негативни енергии, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.

Пречистване от негативна енергия - Носител ли сте на отрицателна енергия

Носител ли сте на отрицателна енергия

02.01.201509650

За да се отървете от негативната енергия, за първо място трябва да осъзнаете, че когато си мислите, че всичко, което се случва, е чужда вина, много ще страдате. Когато осъзнаете, че излиза от вас, ще опознаете радостта и мира . (Далай Лама).

Пречистване от негативна енергия - Кои предмети в дома гонят късмета

Кои предмети в дома гонят късмета

01.11.201212135352

Снимките на хора, с които сте били приятели, но след това сте се скарали и не си говорите от години, не е необходимо да стоят в дома ви, тъй като привличат негативна енергия.

Пречистване от негативна енергия - Предмети, които гонят тъмните сили

Предмети, които гонят тъмните сили

03.08.2013829189

Съществува идея, според която тъмните сили идват от друга вселена на изкривена, озарена енергия. Те съществуват, черпейки сила от енергийното пространство, което хората замърсяват чрез негативни емоции

Пречистване от негативна енергия - Как да привлечем богатството в дома си

Как да привлечем богатството в дома си

11.09.2011033644

За да привлечете богатството в дома си, специалисти по фън шуй препоръчват поне два пъти годишно да пренареждате дрехите си. Изхвърлете дрехи, които не сте носили повече от една година.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Пречистване от негативна енергия - авторски теми, тълкуване на сънища и споделени истории от посетителите в портала. Всичко за Пречистване от негативна енергия в Съновник.бг - твоят сайт за мистерии. Гласувай за Пречистване от негативна енергия от звездичките над този параграф. Разгледай нашите сънища, древни цивилизации и мистерии. Приятно разглеждане на Пречистване от негативна енергия.