6 221 Статии,9 554 Сънища,5 309 Истории
Значение на символите при леене на восък

Значение на символите при леене на восък

16

Ако се чувствате зле, не ви върви и около вас се случват само неприятности, нищо чудно да ви е направена магия. Може да разберете това с помощта на леене на восък.

1

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ, интересни статии и неразгадани истории. Любопитна информация и лични истории за Може ли да се изчисти магия със църковна свещ в Съновник.бг. Всичко за Може ли да се изчисти магия със църковна свещ на едно място.

Популярни

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Как сами да си леем на восък

Как сами да си леем на восък

30.11.20121828933

Ако искате да си леете восък с цел врачуване или премахване на магия, ви трябва парченце църковен восък. Получава се от разтапянето на църковна восъчна свещ. За тази цел не са подходящи парафиновите свещи.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Пречистване на дома от негативна енергия

Пречистване на дома от негативна енергия

14.11.2013527039

Лесно ще усетите, че в дома ви има негативна енергия, ако напоследък се карате без поводи с близките си и се чувствате зле в момента, в който прекрачите прага на дома си.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Пречистване на дома с огън и вода

Пречистване на дома с огън и вода

02.10.2012439057

За да изчистите дома си от негативни енергии, съществуват проверени методи. Добре е да приложите някой от тях, ако в дома ви постоянно всички се карат помежду си и цари напрежение.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Любовни магии със свещи

Любовни магии със свещи

11.09.20121621733

Любовните магии със свещи са разпространени сред много народи, но трябва да се правят много внимателно, ако не искате да се обърнат срещу самите вас.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Привлечи половинката с китайска любовна магия

Привлечи половинката с китайска любовна магия

26.05.2014827895

Древни китайски ритуали, с които можеш да отмъкнеш мъжа от нежната му половинка. Тази любовна магия е популярна в древността в Китай от времето на династия Юен (13-14 в. ).

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Може ли да се направи магия по снимка

Може ли да се направи магия по снимка

07.02.20122638612

Дори да не вярвате в това, че може да бъде направена магия по снимка, внимавайте на кого подарявате скорошни снимки, и то в цял ръст.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Имам направена магия, какво да правя?

Имам направена магия, какво да правя?

26.07.20121534807

За да се изчистите от магията, напълно се откажете от месо и алкохол в продължение на три седмици. За да се предпазите от магия, купете парченце планински кристал и го носете в продължение на една година.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Премахване на магия с морска сол

Премахване на магия с морска сол

27.08.2012983646

Морската сол успешно се използва за премахване на магии. Ритуалът се изпълнява по време на намаляваща Луна. Може да изпълните ритуала както за себе си, така и за ваш близък.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Предмети-вампири

Предмети-вампири

11.01.2012912906

Светът ни е пронизан от много енергии, които не могат да бъдат видени. Много предмети имат собствена енергия, която влияе върху човека и върху пространството. Има предмети-вампири.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Премахване на самотата, предизвикана от магия

Премахване на самотата, предизвикана от магия

14.07.2012437844

За да премахнете самотата, предизвикана от магия, намерете изворче в църковен двор, който да е далече от голям град. Най-добре е, ако успеете да намерите изворче, което се слави с магически свойства.

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - Магия за успешен брак се прави в четвъртък

Магия за успешен брак се прави в четвъртък

18.08.20111025414

Много хора в отчаянието си да имат любимия човек, прибягват да любовна магия. Как да направите заклинание за успешен брак. Бели магии за успешен брак се правят в четвъртък.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Може ли да се изчисти магия със църковна свещ - избрани статии, тълкуване на сънища и споделени истории от потребителите в Sanovnik.bg. Всичко за Може ли да се изчисти магия със църковна свещ в съновника - твоят сайт за мистерии. Гласувай за Може ли да се изчисти магия със църковна свещ от звездичките над текста. Прегледай нашите сънища, древни цивилизации и паранормални събития. Приятно разглеждане на Може ли да се изчисти магия със църковна свещ.