6 211 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Новородено се оказа бременно с двамата си братя

Новородено се оказа бременно с двамата си братя

3

Изключително рядко биологично явление регистрираха лекарите в една от най-големите болници в Хонконг, съобщават от медицинското издание Live Science. Току-що родено момиченце се оказа бременно с двамата си братя.

1

Картички за новородено

Картички за новородено, интересни статии и неразгадани мистерии. Любопитна информация и лични истории за Картички за новородено в Съновник.бг. Всичко за Картички за новородено под една стреха.

Популярни

Картички за новородено - Древна мумия на новородено бебе стъписа учени

Древна мумия на новородено бебе стъписа учени

07.09.201501009

Учени от университета в Горни Алтай се натъкнаха на изключително любопитна находка. При разкопки в планината Алтай в Сибир, те откриха каменен ковчег, в който намериха мумифицираните останки на новородено.

Картички за новородено - Суеверия за новородено

Суеверия за новородено

23.09.201307181

Още преди да се е родило детето, всички околни започват да засипват родителите със съвети, какво трябва да се прави щом бебето се роди и какво не трябва да се допуска в никакъв случай.

Картички за новородено - Майчината обич върна новородено към живота

Майчината обич върна новородено към живота

16.05.201314007

Но понякога, дори и медиците вдигат безпомощно ръце и признават безсилието си, да се справят със смъртта. Тогава в битката с нея се включва безграничната майчина обич.

Картички за новородено - Сбъднаха ли се пророчествата за 2000-те, направени преди век?

Сбъднаха ли се пророчествата за 2000-те, направени преди век?

24.09.20150976

Преди повече от един век различни пророчества гадаеха какъв ще бъде животът през второто хилядолетие. Някои от тези предсказания наистина се сбъднаха, но други се оказаха прекалено фантастични.

Картички за новородено - Бебе се роди 275 грама и оживя

Бебе се роди 275 грама и оживя

27.03.201029936

Най-малкото недоносено момченце, оцеляло след раждането си, е германчето Том. Шест месеца бебето живя в кувьоз, а девет месеца след раждането му се прибра у дома си.

Картички за новородено - Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

Денят на Свети Валентин заменил празника на голите римляни

14.02.201101508

Денят на Свети Валентин сложил край на древноримските празници, известни като Луперкалии, по време на които голи мъже биели с бичове жени, за да заченат.

Картички за новородено - Свойства и значение на планински кристал

Свойства и значение на планински кристал

13.12.201204385

Много подходящ за хора, които се стремят към душевно равновесие или са изложени на някакви стресови ситуации – облекчава бързо организма и премахва излишния стрес.

Картички за новородено - Новородено момиченце се появи на бял свят като старица

Новородено момиченце се появи на бял свят като старица

26.07.201526757

Сюжетът от филма Любопитният случай с Бенджамин Бътън е на път да се осъществи в реалността с живота на индийско момиченце, което преди няколко седмици се е родило с бръчки като старица.

Картички за новородено - Почитат момченце в Индия с 4 ръце и крака като божество

Почитат момченце в Индия с 4 ръце и крака като божество

14.05.20150984

Новородено момченце в Индия с по 4 ръце и крака се счита за превъплъщение на божеството Ганеши – богът със слонска глава. Детето се е родило в град Думри Исри и хиляди вярващи се стичат да го видят.

Картички за новородено - Името на детето носи неговата съдба

Името на детето носи неговата съдба

22.11.201021205739

Даването на име на новородено е важен, съдбовен акт за бебето. За прабългарите най - тежка е била клетвата за прокълнаване на името, което е било равнозначно на безчестие и смърт.

Картички за новородено - Помага ли червен конец за късмет

Помага ли червен конец за късмет

07.03.2012127867

Според широко разпространените вярвания червеният конец ни предпазва от завистливи очи. Освен това, вярва се, че той може да ни носи късмет.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Картички за новородено - нови теми, сънища и споделени истории от потребителите в Sanovnik.bg. Всичко за Картички за новородено в съновника - твоят портал за феномени и мистерии. Оцени Картички за новородено от звездичките над текста. Виж нашите сънища, древни цивилизации и паранормални събития. Приятно сърфиране из Картички за новородено.