6 228 Статии,9 554 Сънища,5 310 Истории
Как да сбъднем желанието си според зодията

Как да сбъднем желанието си според зодията

1

За да си сбъднем някое желание трябва да се съобразим и със зодиакалния знак, който е подвластен на определена стихия. Именно стихията дава тласък, за да може едно желание да се превърне в реалност.

1

Гледанки на лист за любов

Гледанки на лист за любов, любопитни статии и неразгадани истории. Онлайн информация и споделени истории за Гледанки на лист за любов в сайта. Всичко за Гледанки на лист за любов под една стреха.

Популярни

Гледанки на лист за любов - Врачуване на лист

Врачуване на лист

27.10.20132118263

Врачуването на лист в повечето случаи включва използването на числа. Според психолозите всяко число има таен знак, който показва чувства има в дълбочините на човешката душа. С това врачуване на лист може да разкриете неочаквани неща за себе си.

Гледанки на лист за любов - Как да направим магия за любов?

Как да направим магия за любов?

10.01.201536029

Заклинанията за любов се срещат почти във всички древни митологии и вярвания. Те влизат в графата на белите магии, тъй като се правят с чисто сърце и добра енергия.

Гледанки на лист за любов - Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

Магия за любов, изречена от сърце е най-силна

12.06.20106289556

Всеки от нас е в състояние да направи магия за любов по начина и с думите, които извират от сърцето му. За любовното заклинание първо ви трябва бял лист хартия и червена писалка

Гледанки на лист за любов - Любовни съвети на Петър Дънов

Любовни съвети на Петър Дънов

06.02.2014824920

Учителят Петър Дънов е изнасял безброй беседи по различни аспекти от човешкия живот. Една от тях е посветена на любовта, в която дава безценни съвети за хармонична и пълноценна емоционална връзка.

Гледанки на лист за любов - Какво значи ако сънуваш човека, когото обичаш

Какво значи ако сънуваш човека, когото обичаш

24.03.20121591462

Ако сънувате човека, когото обичате и той ви се обяснява в любов, това е знак, че скоро в живота ви ще настъпят сериозни промени.

Гледанки на лист за любов - Говорете със своя ангел хранител, за да ви помогне

Говорете със своя ангел хранител, за да ви помогне

07.05.20132961380

Всеки от нас има свой ангел хранител, към когото може да се обърне за помощ и съвет в труден момент. Те изпълняват от най-баналните злободневни неща, до най-съкровените ни желания.

Гледанки на лист за любов - Кабала: Гадаене с банкноти

Кабала: Гадаене с банкноти

15.04.2014314426

Стара кабалистична игра за гадаене ще ви помогне да се ориентирате за бъдещето си. Вземете някаква банкнота и мислено задайте въпрос, свързан с работата или любовта.

Гледанки на лист за любов - Ритуал за взимане на решение

Ритуал за взимане на решение

07.04.201224953

Не винаги е лесно човек да вземе категорично решение. Понякога количеството възможни варианти за взимане на решение направо е като лавина и тогава трябва да направите ритуал със свещи.

Гледанки на лист за любов - Гадаене с рози и семена

Гадаене с рози и семена

10.04.201103398

С помощта на рози, покълнали семена и кора от ябълка можете да разберете какво ще се случи или да откриете отговорите на важни за вас въпроси. Със сол и свещ се гадае при изневяра.

Гледанки на лист за любов - Каква ни е половинката според зодията

Каква ни е половинката според зодията

11.03.20121453653

Девата разглежда чувствата си под микроскоп. Когато в живота няма любов, няма и живот - мисли пък овенът. Вижте отношението и на другите зодии към любовта.

Гледанки на лист за любов - Канела и розови листенца привличат любовта

Канела и розови листенца привличат любовта

31.12.2009210674

Канела и розови листенца, смесени в необходимите пропорции, привличат любовта. С тях се опушва помещението, в което ще влезе желаният човек, и ще запалят огъня на любовта в сърцето му.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Гледанки на лист за любов - любопитни теми, тълкуване на сънища и споделени истории от посетителите в портала. Всичко за Гледанки на лист за любов в съновника - твоят портал за феномени и мистерии. Дай своята оценка за Гледанки на лист за любов от звездичките над този параграф. Прегледай нашите сънища, древни цивилизации и паранормални събития. Приятно сърфиране из Гледанки на лист за любов.