Точният ритуал за гледане на кафе

Точният ритуал за гледане на кафе

1

Гледането на кафе е древен ритуал, който според някои хипотези води своето начало от Етиопия, а от там арабските търговци го пренасят в Европа.

1

Гледане на кафе онлайн

Гледане на кафе онлайн, любопитни материали и неразгадани феномерни. Любопитна информация и споделени истории за Гледане на кафе онлайн в Съновник.бг. Всичко за Гледане на кафе онлайн под една стреха.
Гледане на кафе онлайн - И сами можем да си гледаме на кафе

И сами можем да си гледаме на кафе

08.01.2011124182

Всеки може да се научи сам да си гледа на кафе, за да си помогне в труден момент. Какво вещаят фигурите в чашата. Кое е нещастното място за гледащия си.

Гледане на кафе онлайн - Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

Гледането на кафе – как да предскажем съдбата

23.12.2010026291

Знаете ли, че във вашата чаша кафе има знаци, които разкриват бъдещето ви? Вижте как се гледа на кафе и някои знаци използвани при предсказанията с кафе или т. н. тасеография.

Гледане на кафе онлайн - Нетрадиционни гадания

Нетрадиционни гадания

09.08.201319404

По света обикалят различни методи, с които да погледнем в бъдещето. Ако вече сте опитали всички традиционни и известни начини за предсказания, тук ще ви предложим и някои широко

Гледане на кафе онлайн - Суеверия с кафе

Суеверия с кафе

19.04.2013014233

Суеверни ли сте? Не се притеснявайте - много хора са. Дори любителите на кафе имат своя дял от суеверните вярвания. Ето някои от най-често срещаните суеверия, свързани с кафето.

Гледане на кафе онлайн - Гледане с пръстен

Гледане с пръстен

20.07.201405509

Гледането с пръстен се практикува от древни времена. Този ритуал изисква знания и подготовка. Най-добрият ден за гледане с пръстен е петък, а в понеделник не се гледа.

Гледане на кафе онлайн - Хиромантията или гледане по формата и линиите на ръката

Хиромантията или гледане по формата и линиите на ръката

22.01.2011013888

Хиромантията или гледането по формата и линиите на ръката представлява интерес за древните цивилизации още от каменната епоха.

Гледане на кафе онлайн - Любимото ви кафе показва характера ви

Любимото ви кафе показва характера ви

25.09.2013311304

Клиничният психолог д-р Рамани Дурвасула установи, че любимото кафе на определен човек може да покаже основни черти от характера му.

Гледане на кафе онлайн - Урок по гледане на кафе

Урок по гледане на кафе

10.01.201307178

Стига да има въображение, всеки може да разчита фигурите, които се различават по чашата. Нека не забравяме, че гледането на кафе трябва да си остане по-скоро забавление, отколкото неопровержима информация, на която да вярваме безпрекословно.

Гледане на кафе онлайн - Англичанка гадае с аспержи

Англичанка гадае с аспержи

06.01.201001549

Чували сме за гледане на кафе, карти, огледала и дори на пясък. Но една англичанка прави предсказанията си на аспержи. Странни случки за гадаене.

Гледане на кафе онлайн - Видове карти за гледане

Видове карти за гледане

10.03.2013324010

Гледането на карти се практикува от незапомнени времена. Предсказването на бъдещето чрез гледането на карти е най-популярният метод, за който не е необходимо практикуващият да има опит или някакви необикновени способности.

Гледане на кафе онлайн - Как правилно да гледаме на кафе

Как правилно да гледаме на кафе

10.01.201238225

Гледането на кафе е свързано с ритуали. Кафето се приготвя без добавка на захар и се изпива много бавно, с наслада от всяка глътка.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Гледане на кафе онлайн - полезни публикации, тълкуване на сънища и лични истории от потребителите в портала. Всичко за Гледане на кафе онлайн в съновника - твоят онлайн портал. Дай своята оценка за Гледане на кафе онлайн от звездичките над този текст. Разгледай нашите сънища, загадки и мистерии. Приятно разглеждане на Гледане на кафе онлайн.