6 218 Статии,9 554 Сънища,5 306 Истории
Изхвърлете сурвачката в река да ви върви в живота

Изхвърлете сурвачката в река да ви върви в живота

0

Сурвакането е типично български обичай на Васильовден. Сурвакането е вид вербална магия за здраве, изобилие в дома и благополучие. Сурвакането се извършва от сурвакари със сурвачка.

1

Вербална хомеопатия

Вербална хомеопатия, любопитни факти и неразгадани мистерии. Любопитна информация и изповеди за Вербална хомеопатия в Съновник.бг. Всичко за Вербална хомеопатия в Sanovnik.bg.

Популярни

Вербална хомеопатия - Хомеопатия за душата

Хомеопатия за душата

13.08.201202790

Хомеопатичното лечение на душата използва малки дози истина, което е ефективно в решението на проблемите, които се поднасят от живота.

Вербална хомеопатия - Откриха четвърто агрегатно състояние на водата

Откриха четвърто агрегатно състояние на водата

30.10.20131113801

На Международната научна конференция в Боровец американският учен професор Джералд Полак от Вашингтонския университет обяви, че е открито четвърто агрегатно състояние на водата.

Вербална хомеопатия - Среброто лекува

Среброто лекува

28.02.2011011893

Според астрологията среброто е свързано с Луната и лекува редица болести. Ако страдате от сърдечна недостатъчност, носете сребърна гривна на лявата ръка.

Вербална хомеопатия - Световноизвестни лечители

Световноизвестни лечители

06.11.201203145

Един от световноизвестните лечители е Парацелс, чието истинско име е Филип Ауреол Теофраст Бомбаст фон Хогенхайм. Една от най-известната лечителка на нашето съвремие е Джуна.

Вербална хомеопатия - Хипократ лекувал хемороиди с нажежено желязо

Хипократ лекувал хемороиди с нажежено желязо

03.02.201323058

В своите медицински трактати, той е описал най-различни странни и не толкова странни методи на лечение. Той например е лекувал жълтеницата с помощта лимон. Киселият плод е помагал и при натравяне

Вербална хомеопатия - Езикът на тялото и знаците на привличане

Езикът на тялото и знаците на привличане

18.01.2011036453

Замисляли ли сте се някога колко много скрити чувства показвате чрез езика на тялото си? Разпознайте признаците на привличане чрез езика на тялото и изразите на лицето.

Вербална хомеопатия - Жените или мъжете са по-добри комуникатори

Жените или мъжете са по-добри комуникатори

19.10.201141218

Мъжете използват комуникацията, за да решават проблеми или да дискутират и предават информация, докато жените използват общуването, за да постигнат емоционална близост.

Вербална хомеопатия - Нова Епоха

Нова Епоха

19.10.201285342

Движението Нова Епоха е уникално явление в сферата на религиозността. За разлика от повечето официални религии то няма свещенни книги, централна организация, членство.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

Вербална хомеопатия - полезни публикации, сънища и споделени истории от потребителите на сайта. Всичко за Вербална хомеопатия в съновника - твоят портал за феномени и мистерии. Дай своята оценка за Вербална хомеопатия от звездичките над този текст. Прегледай нашите сънища, загадки и мистерии. Приятно разглеждане на Вербална хомеопатия.