Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Държи на мен като на приятелка, а аз искам да прекарам живота си с него

Държи на мен като на приятелка, а аз искам да прекарам живота си с него

Държи на мен като на приятелка, а аз искам да прекарам живота си с него
Здравейте, искам да ви помоля да и дадете съвет как да се справя с една невъзможна връзка. Занимавам се с едно момче от 1 година. В началото си мислех, че това е само моментно нещо, харесваше ми и започнахме да си пишем. Тогава не знаех, че си има приятелка, всеки ден ми звънеше, излизахме. Това продължи два месеца. След това изведнъж реших, че е време да се отдръпна от него, защото разбрах, че си има приятелка и започнах да го търся все по-малко.

Так в един момент отношенията ни приключиха. Дадох си сметка, че така е по добре за мен, защото аз имах сериозни чувства към него. След няколко месеца, се срещнахме случайно и започнахме отново да се чуваме. Той ме приема повече като приятелка или поне така казва, постоянно ми гледа телефона, интересува се с кого излизам, къде. Не спира да ме разпитва. Известен период от време живеех в тях.

Държахме се все едно имаме връзка, но той не спираше да казва ти си ми приятелче, на което много държа и имам нужда да те виждам и говоря с теб. До тук нещата бяха добре, това ми беше достатачно да съм близо до него, да го виждам. Докато чувстшата ми не се засилваха.

И след като знам, че той гледам на мен като приятел, а не момиче с което да има връзка, си дадох сметка, че е по-добре да спрем отново тази драма. След няколко месеца си намерих приятел и си помислих за момент, че съм забравила този човек, с когото до скоро бяхме "приятели".

За жалост един ден съдбата отново ни събра и така историята се повтаряше доста пъти. И забравих да си спомена, че ме е запознал със семейството си и приятелите му знаеха за нас. . . . но предполагам и на тях казваше, че сме приятели (делящи легло).

Това е човек с когото искам да прекарам живота си и не знам, какво да правя, дори в този момент, нещата отново са в своето начало. И до кога така аз не мога да кажа край - какво бихте ме посъветвали да направя? !
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
меги
меги
05.01.2015 19:30
Аз изживявам същото като теб вече 4години много си помагаме един на друг мо не иска да сче повече от това което сме в момента (любовмици)всички ми казват че няма смисъл да се надявам на нещо повече но аз въпреки всичко си знан мойта си.Всичко и всяко нещо с времето си ще си проличи
1
4
Мадлен
Мадлен
28.03.2014 00:31
историята ще се повтаря и повтаря всеки път, щом ти позволиш. сложи картите на масата, кажи му какво чувстваш ... ако ти отвърне - Честито, но ако ти каже, че сте само приятелчета .... спри и си тръгни. Ще дойде време, когато той ще те търси, но тогава той за теб ще е просто приятелче... защото ти ще си намерила някой, за когото ще си всичко ! :)))))
7
2
Petq
Petq
27.03.2014 17:09
Здравейте, след всичко което ме посъветвахте..реших да се отдръпна за изнестно време. Една седмица нито ми се обади, нито писа.След това започна да ми пише, да ме пита как съм и т.н.Но само си писахме не сме се виждали. Миналият ден бях излязла с приятелки и той беше там, дойде да ме види, но не му обърнах голямо внимание леко го игнорирах. След 5минути получих смс как може той да идва да говорим, а аз да го пренебрегвам...обясних му, че явно погрешно е разбрал нещата .....както и да е оправихме си отношенията. Вечерта излязохме на дискотека с момичртата и едно момче, което ми е голям приятел. Позабавлявахме се и се пребрахме. На другият ден започва да ми пише как са му били казали, че съм си тръгнала с друг.... и такива глупости, даже обяснявал на моята приятелка какво са му казали. Аз му обясних само, че не е той човекът на когото ще давам обяснения след като се държи по този глупав начин и сега сме скарани........Мисля че това ще е краят на историята. Кажете ако съм направила грешка
1
2
Зетабета
Зетабета
12.03.2014 23:23
Просто постави въпроса ребром или покажи че нещата са се променили.Дай му да разбере,че не те устройва подобно поведение и че искаш да се изясните или още по лесно не отговаряй на обажданиата му,колкото и тежко да ти е.Запомни-най-добрата атака е защитата,е,защити човешкото в теб от пошло посегателство.Много хубави моменти ти желая!
2
3
Petq
Petq
12.03.2014 20:24
Да съгласна съм за "приятелият" ..... знаейки, че винаги когато сме се занимавали е имал връзка, не си обяснявам, защо един път завинаги не спре да ме търси. Спира се известен период от време и отново поглежда назад, само това не мога да си обясня, иначе за една година мисля, че вече определено съм наясно, че нещата са невъзможни
1
1
Зетабета
Зетабета
12.03.2014 19:47
Здравей! Когато един мъж нарича една жена" приятел" ,не влага чувствата,които възникват в повечето случаи при изричането й.Въпросният господин е изживял трагическа раздяла с жена,която явно е обичал,а ти се оказваш спасителната сламка и му помагаш да преживее.Този тип мъже и жени обикновено експлоатират чувствата на другите и по принцип не влагат чувства,забравят бързо "приятелите"си и живота им продължава без особенно да се притесняват."Приятел" е НЕОБВЪРЗВАЩА в техните представи връзка и в момента,в който не се нуждаят от твоето"приятелство" просто си тръгват,ти си"удобният приятел",делиш всичко-дори се "мушкаш" в леглото и нищо не искаш,адски УДОБНО И ХУБАВО.Ако започнеш да искаш,ще ти кажат,че ти сама си се"навряла",опитай да си поискаш нещо повече-любов или планове?!Реакцията е много рязка,отблъскването грубо.Пожелай си човек,който ще те заслужава.Не си губи времето а превзети приятели...
5
0
Suni Dani
Suni Dani
12.03.2014 18:53
направо му го кажи, с мълчание не става, той не знае че ти ги искаш по този начин, ако знае ще се замисли, може би и него го е страх да си признае и затова казва приятелче.
КАЖИ МУ КАКВО ИСКАШ, и смс да е дори ако те е срам по телефона, успех после пиши резултата:) не стой така а действай:)
4
1