Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Как може да се изтълкува подобен нереален сън

Как може да се изтълкува подобен нереален сън

Как може да се изтълкува подобен нереален сън
Първо сънувах, че с моята половинка и някакво момиче и момче бяха с нас в едно кафене. Ядосах се и си тръгнахме. След това отидохме на почивка с моя приятел, обаче беше много интересно мястото. Отляво имаше планина покрита със сняг, а отдясно беше пълно с хора , море, пясък, а по средата бяха разделени от желязна стена, надолу в земята и се показваше точно на нивото на пясъка.

Приятелят ми беше седнал на нея, аз бях по бански, той също, значи е било топло нищо че отляво бе зима. Хората ме гледаха, не ме познаваха явно, направих си няколко снимки и си тругнахме. Качихсе дакарам колата на приятеля ми, путят бе покрит със сняг и лед, докато карах минахме покрай един магазин и аз слезнах да си купя списание, много странни списания , не бяха със същите размери, в които се продават, бяха ппо тесни .

Приятеля ми беше седнал в една бебешка количка, не знам защо, но май аз я вкарах вътре, докато броях стотинките на продавачката, изглежда я познавах, но никога не съм срещала такава жена в живота си , той си бе тръгнал и се бе качил в колата на задната седалка . Качих се и аз и тръгнахме. Стигнахме до моето село и незнайно как се бях качила на мотор, там имаше деца и бяха направили пътя с някакви завъртулки . Минах оттам с мотора и приятеля ми ме викна, обърнах се, казахме си нещо и продължих надолу, само че вече бях с нещо като тротинетка .
След това се събудих. . Как се разтълкува един такъв нереален сън ? ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
24.02.2014 05:03
Имаш богат избор по кой път да тръгнеш. С този приятел ти ще бъдеш водещата в живота.
1
0
Scarlet
Scarlet
23.02.2014 23:21
не е вярно пътя ти ще бъде много лош изпълнен с предпятства.Заради леда изимата.Обаче съня ти изисква професионалист за да горазтълкува.
1
0
Зетабета
Зетабета
23.02.2014 15:58
Нереалният сън реално показва,че ти ще тръгнеш много скоро по своя път в живота и то доста добре,превозните средства,бързо и успешно предвижване напред,независимо дали това се харесва на другите или не,ще поемеш живота в свои ръце,твоето бъдеще е добро.Много късмет!
1
0