Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Починалият ми дядо попита защо не идем при него

Починалият ми дядо попита защо не идем при него

Починалият ми дядо попита защо не идем при него
Здравейте! Бих искала да споделя съня защото имам нужда да го кажа на някой! ! ! Със семейството ми отивахме на гробa на покойния ми дядо Ламбо. Свършихме каквото трябваше и се прибрахме у дома. Вечерта не ми спеше реших да погледем филм окъпах си пуканки и си пуснах филма "В къщата на убиеца" не беше страшен просто имаше едно убийство.

Приспа ми се и реших да си легна заедно с кучето си защото просто усещах някакъв непонсим страх. Въртях но не можех да заспя. Видях просто дени силует който ми казваше
-Чак сега ли се сетихте да ме видите защо направо не дойдете при мен!
И съня ми свърши така!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Зетабета
Зетабета
05.02.2014 23:48
Катеричка малка взе една писалка...знае ли някой от близките ти ,че сънуваш странни сънища? Не бива да отговаряш на починалите,не е хубаво,сигурно дядото ти липсва.не мисли за починалите хора,старай се да не те завладяват мислите за починали хора.Мисли си за живите неща,за училището например,колкото и да е скучно.Сънят означав,че ти липсва този дядо,но ако отново ти каже нещо такова му кажи,че имаш много неща за вършене и че си добре където си.Когато сънуваш странен сън стани,без да разговаряш с никой,отиди и си измий очите със студена вода три пъти като казваш-накъдето водата-натам и съня.Помага,наистина!
4
0