Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Хронологичен сън. Помощ!

Хронологичен сън. Помощ!

Хронологичен сън. Помощ!
Понеже не знам към кого да се обърна, нищо полезно не намерих и в интернет - да попитам вас. .
От месец-два имам последователност на съня. Сънувам, на другата вечер продължавам, а ако не продължа съня е подобен и за едно и също. Почва да ми влияе много и на живота, за два месеца всичко се промени, благодарение на това. Сънят дали е знак да направя това, което ми казва, дали е подтискане на мисли ? Наистина ви моля, който може да ми отговори да пише
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
42
32
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Sis
Sis
29.01.2014 22:57
П.СВъпросът ми е към Михала
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
30.01.2014 09:39
предлагам ти да напишеш съня в нова тема.Мнението на повече хора ще бъде интересно.Успех.
0
0
Sis
Sis
29.01.2014 22:55
Здр :) Явно ги разбираш нещата :) Може ли да те попитам какво мислиш за един мой сън? Значи сънувам че се появявам на една дървена пейка в разрушена сграда приличаше на църква. До мен има жжена която изглеждаше изненадана. Аз и казах : -Много време ли ме нямаше този път? И тя ми каза: -Да, няколко години децата ми пораснаха. Аз я попитах: - Добре ли сте всички? и тя ми отговори: - Добре сме. Ела трябва да те скрием някъде. Озовах се в някакво срутено помещение в дъното на което имаше нещо като дървени рафтове. Качих се на най - горния. После ми се губи не знам дали съм сънувала нещо и не го помня. Спомням си че ровех в ннякакви шкафове търсех нещо много упорито. Ровех в някакви документи. Тази жена пак се появи и ми каза: - Може би трябва да се откажеш да го търсиш. Аз взех едно писмо и и казах - Намерих го. Това трябва да е. Този човек трябва да намеря. Подписал е писмото с Иф ЕФ. /не съм сигурна какво пишеше може да е било Ив Ев/ и тази жена ми каза: - Пак ще изчезнеш нали? Изглеждаше малко тъжна. Аз и отговорих: Важно е трябва да го намеря. И се събудих.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
29.01.2014 17:52
Мъгла в мъглите.Пишете ,но криете и какво искате да ви се каже? Това,че се повтаря е от голяма важност за вас.Обърнете внимание на измененията.Посочват ви какво ще стане, но не винаги се тълкуват буквално.
2
0