Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Странно, сънувам учителката си

Странно, сънувам учителката си

Странно, сънувам учителката си
Винаги съм се чудила, дали един и същ повтарящ се сън означава нещо по - специално и дали предвещава нещо.

От около 2-3 месеца (може и повече) почти всяка нощ, или рано сутринта, сънувам все един и същ човек - жена, моя учителка.

В началото не обърнах внимание, все пак нищо странно в това да сънуваш училище, учители. Е, да, но тази конкретна учителка я сънувам от доста време и не мога да си го обясня.

Повечето сънища са с едно и също значение, дори сънувах как се опитвам да я накарам да се самоубием заедно; или как си говорим.

Каня я в някакво странно училище да работи за мен, защитава ме от някакво момче и т. н. Доста зачестяха и се чудих дали нямат някаква връзка по между си.

Защото една вечер, когато си легнах и тъкмо си мислех дали и тази нощ ще сънувам нещо необичайно и докато лежах, изведнъж почувствах, че някой ме вика, изрече името ми (е, не съм луда), като че ли го чух в съзнанието си.

А после когато заспах отново сънувах нея. Дори ми се е случвало, когато съм в час и тя да спомене нещо свързано с тези сънища т.е. на пръв поглед нищо общо, но когато се замислих и доста се изумих.

Ако някой е по - запознат или е "изпадал" в сходна ситуация, да помогне в тълкуването.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
tvd998
tvd998
30.07.2013 15:53
Аз пък 2 или 3 пъти това лято сънувах учителката ми по История.По принцип тя е строга но към мене никога не е била.И винаги сме си говорили ей така смисъл..приятелски и когато я сънувам все сме във старото ми училище и си говорим..това започва да ми изглежда странно..нито се настройвам да го сънувам нито си мисля за нея просто ей така и се чудя как е възможно :D
0
0
Дамяна
Дамяна
05.09.2012 22:51
Казвали са ми , че ако настроиш съзнанието си за определен човек , ти ще го сънуваш , а по-интересното е , че ако и той си мисли за теб ,може да се случи да имате общи сънища.
1
0
whatsername
whatsername
25.03.2010 00:11
Странно е. При мен все още продължава.
0
0
Маргарита Стоилова
Маргарита Стоилова
13.03.2010 13:08
Горе - долу и аз съм така. От доста време вече сънувам един господин, който ми преподава по физическо(а аз мразя физическо )и т.н. И аз не мога да си го обясня.
0
0
whatsername
whatsername
21.01.2010 18:31
Благодаря ти за коментара.
Но не разбрах - какво имаш предвид под "силата на предсказанието"? И всъщност, дали месеци сънища биха могли да бъдат само свързани с това да й обръщам повече внимание ? Струва ми се, че има някакво по - тайно "послание".
0
0
мехмед
мехмед
18.01.2010 20:50
Да, има много да учиш в живота. Но за сега, намали малко времето за сън, за да намалее силата на предсказанието. Рано сутрин значи, че тази жена чака нещо от теб, може би повече внимание в час. Или някой малък жест на уважение. Дори и едно да изпълниш, ще има ефект.
1
0