Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Дух в апартамента

Дух в апартамента

Дух в апартамента
Здравейте! За първи път пиша и искам да споделя нещо, което ме тревожи от доста време. Преди 2-3 месеца пра-дядо ми почина. Аз много го обичах и разбира се ми беше гадно. Оттогава усещам странна енергия предимно в стаята ми. Един път го сънувах, дойде в стаята ми и напръска със светена вода. АЗ го прегърнах и му казах че много ми липсва, но той сякаш не ме забеляза.

Напръска със светена вода и изчезна. Когато се събудих тази енергия я нямаше. Миналата седмица си сложих една снимка на нощното шкафче. На снимката беше дядо ми и аз в него. Беше направена на рождения ми ден, когато ставах на 2 години. Същата вечер имах чувството че има някой в стаята. Снимката още е там, няма да я махна. Това ме подсеща за още една случка. Седях си в кухнята и изведнъж просто стана адски подтиснато все едно имаше някой, някой много зъл.

После все едно нещо ми каза да изляза, но беше по-скоро като усещане че трябва. Казах на майка ми, която беше в съседната стая и я помолих да напръска със светена вода. Тя напръска, но лошата енергия се появява от време на време в стаята ми. Дали това е духа на дядо ми? Ще съм ви благодарна ако ми кажете какво да правя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Алекс
Алекс
12.02.2014 11:59
Духът на дядо ти е, усещаш тази енергия, защото той идва понякога в стаята ти. Аз усещам същото понякога, само че при мен баба ми почина, а не дядо ми... Колкото до снимката в стаята ти, веднага я махни, снимките имат специална енергия, запечатват част от душата на всеки човек. Когато имаш снимка на починал човек в стаята си, духът му е свързан със снимката и се връща периодично. Ако искаш да спреш да усещаш тези присъствия в стаята си, махни снимката, пръскай със светена вода 1 път седмично примерно и ако усетиш присъствията отново, сложи сол по первазите на прозорците и до вратата - солта отблъсква духовете. Надявам се да съм била полезна, успех! :)
0
0
vladi
vladi
17.02.2014 17:48
Наистина ми беше полезна,благодаря ти за съветите.Аз до някъде свикнах с енергията и вече не обръщам чак такова внимание,успокоих се,че не е нещо зло. :)
0
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
31.01.2014 15:00
Здравейте, може би това,че в тази стая са били твоите умряли близки, те тревожи.Не се безпокой, защото те те обичат.Сигурно от незнание твоите живи близки са отворили стаята преди 40 дни и тогава тяхния дух не може спокойно да си отиде. Ако вярват родителите ти, извикайте свещеник да освети мястото и се посъветвайте с него ако е необходимо още нещо.Ако не вярвате ще ви бъде трудно. Ако има някои тяхни вещи раздайте на бедни за да ги споменават, а също и за Бог да прости.Екзорсисти не са ви необходими, защото те ви обичат.С обич михала
0
0
Зетабета
Зетабета
27.01.2014 00:20
Здравей! Трябва да отидеш в църквата и да си купиш3( три) не повече и не по малко големи свещи на нечетно число например11 в мъжки ден-понеделник,вторник,четвъртък-и в къщи в стаята,където спиш и се случват странните енергии поставяш една от свещите библиата и молитвеник,като предварително са отбелязани молитвите-Отче наш,молитва за дома те са две една след друга варвят и завършваш с молитвата света троица.Свеща не се духа,а се оставя да изгори до край,прави се три дни под ред.След това си поръчай молебен за здраве в три църкви в един и същи ден в едно и също време и втрите църкви трябва да ти се запали свещ за здраве не се прави в дните петък и събота и в понеделник.Всичко ще отмине!
0
0
vladi
vladi
17.02.2014 17:42
Благодаря ти за съветите,надявам се да помогне :)
0
0
Dean Winchestre
Dean Winchestre
26.01.2014 23:41
Трябва да викаш братята Уинчестър от , слагай и сух чесън за да нямя вампити и това онова, поръси пред вратата със сол да бягат демоните
0
0
vladi
vladi
28.01.2014 12:13
Благодаря за съветите :)
0
0
Tc Barish Kaya
Tc Barish Kaya
12.01.2014 23:15
намерих кръст което имаше знака на ХАЛ ХИТЛЕР като копаех двора аз бях в населено мястоо когато намерих кръста
а сега мисля да го продам щот имам нужда от сумати пари !
ако имате въпроси моля напишете ми смс или отговорете като коментар
0
0
Гьоринг
Гьоринг
26.01.2014 23:42
Искам да го купя дай ми сметка да преведа 3000 евро
0
0
lazy and crazy
lazy and crazy
28.12.2013 15:01
Моите съболезнования.Моят дядо също почина...знам какво ти е.Къденето с тамян прогонва зли сили,поне така се вярва.Моли се на Бог,да пази теб,домът ти и семейството ти.Казвай си на ум "Не ме е страх!",вярвай и бъди сигурна,че това рано или късно ще отмине.Дядо ти те е обичал,не би искал да ти навреди,можеби някаква сила те е накарала да излезеш от стаята.С малко закъснение пиша,но се надявам вече да е отминало;
2
2
vladi
vladi
20.01.2014 00:20
Още има някаква енергия,но вече свикнах.Аз си мисля,че може да е енергията на дядо ми(не на пра-дядо ми),защото преди, това е била стая на него и баба ми и той е лежал там,когато е бил болен.Аз съм била много малка,когато той е починал и май е издъхнал в тази стая.Благодаря за съвета и за отделеното време,да прочетеш историята ми :)
0
0