Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Светъл сън с ангел

Светъл сън с ангел

Светъл сън с ангел
Здравейте! Сънувах, че съм в средата на океана съвсем сама и плувам когато изведнъж се издигнах скоростно нагоре в небето сред облаците и пред мен се откри нещо като Ангел или Господ не знам точно. След няколко секунди се събудих с остра болка в главата. Какво според вас означава това?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
53
40
33
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
пам пам
пам пам
24.01.2016 12:48
Успя ли да му видиш ясно лицето,защото и аз съм сънувала подобни работи,но никога не съм успявала да видя лицето....може би не ни е позволено,знам ли.
0
0
RADOSVETA
RADOSVETA
18.12.2013 13:53
Имала си връзка с Господ или ще имаш.Той те пази и закриля.Била си САМА сред океана но си се докоснала до него.Защото той иска да ти подскаже че ако се чувстваш безпомощна и сама в сегашния ти живот ,той е стеб.Отиди на църква,моли се повече и ще видиш резултата.Тълкувам го като призив да се обърнеш към него.
1
0
анонимен
анонимен
16.12.2013 11:26
веднъж сънувах,че седя с майка си на поляна сред роини и гледаме филм.изведнъж филма свърши и тя стана в същия момент.тръгна напред и изчезна.тогава някой ме потупа по рамото и аз се обърнах.видях,че е мъж с черна коса,дънки и зелено яке.той рязко се ублещи и ме стресна.аз започнех да лазя назад и той ме последва.аз се изправих и се затичах към една стена.гърбът ми се докосна в стената,а мъжът докосна друга стена която беше до него.от стената зад гърбът ми се образува огромна ръка и ме сграбчи.аз изрекох ,,в името на бог" и ръката се пръсна на кристалчета с големината на сол.без да се контролирам аз започнах да го удрям с юмруци.при всеки удър той променяше ликът си ту в чудовище,ту в човек.изведнъж се затичах към малка дупка в стената и се спуснах в нея.мъжът (за когото бях разбрал,че е дявола) се спусна след мен.пързаляхме се по нещо подобно на вентилационна шахта.аз падна в анимационна лаборатория пред която имаше бездънна пропаст.на входа на лабораторията имаше някъкъв огромен прозорец който се зарвори.дявола падна в пропастта и с последни сили докосна една от стените от почва,а пред него се появи огромна ръка от почва.той стъпи на нея,превърна се в старо и грозно цвете и се сви.ръката изчезна и аз се узовах в дома на един мой приятел.тогава майка ми влезе носейки кошница с плодове. така сънят свърши.
1
0
xax
xax
07.01.2014 22:58
гледаш много филми или прекаляваш с игрите
0
0
Ирина
Ирина
14.12.2013 21:35
Това е съвсем нормално.Имала си главоболие защото астралното ти тяло се е върнало в физическото прекалено рязко,а до колкото знам то се държи на една нишка с физическото докато спим.Затова не бива да се стряска човек докато спи.А за.съня ти мога да кажа,че малко хора имат шанса да сънуват нещо подобно затова се радвай
1
0
ALusiana
ALusiana
16.12.2013 22:57
Мерси за помощта Ирина !И аз мисля същото !
0
0