Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Не искам да съм сама

Не искам да съм сама

Не искам да съм сама
Пред дилема съм дали да не излъжа сърцето си и да съм с този който не обичам за да не съм сама. Предистория вдовица съм от 8 месеца .

Преди това много обичах съпруга си. В момента се колебая за връзка в която не влагам нищо освен човешка близост. Моля за съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Изпрати
:)
:)
01.01.2016 15:44
Nameri si chovek koito shte te ceni obicha i shte se chuvstvash shtastliva nqma smisal pone za men chovek da e s drug chovek prosto za kompaniqta tova e bezmisleno pone za men :)
2
0
Неделчева Катя
много е трудно,само това мога да ти кажа
3
2
Ева
Ева
04.01.2014 12:36
Виж, при мен се случи нещо подобно! Аз съм момиче на 16 години и на 28-ми август 2013-та загубих приятеля си,не мога да го преживея,не искам да го забравя и също като теб не исках да съм сама,за това потърсих подкрепа от най-добрия си приятел, които в последствие ми стана такъв,а с него се познаваме покрай момчето,което загубих ! Не лъжи сърцето си,просто бъди с най-близките си хора ...
1
0
Петър
Петър
24.12.2013 09:10
Интересна дилема какво е това човешка близост съжителство ли е или само сексуално привличане или пък финансова облага не споделяте нито на колко години сте нито имате ли приятели или близки роднини деца родители и искате съвет или мнение дилемата наистина е интересна.е успех и весели празници .
2
2
Гергана
Гергана
22.12.2013 17:10
Трудно е да си сам,както и да го погледнеш.Отговора на въпросите се крие в самата теб,дай си време,размисли,направи оценка на плюсове и минуси за човека до теб. Направи си сметката добре не допускай да си финансово зависима от него,това много вреди на една връзка,хората са гадни и винаги са готови да те съсипят. Едва когато имаш отговор на тези неща се запитай какви са чувствата ти към въпросния човек? А те са : Дали съм с него за да не съм сама? Дали търся бившия си мъж в него? Дали съм готова да обичам? Дали не е само секс?-Защото и това оказва влияние и се обърква човек. Знам че ще кажеш че съм луда,но това са важни неща и аз съм в подобна ситуация и все още мисля но крайния ми срок наближава и само по този начин стигнах до отговора на въпроса. Бъди силна и само напред,слушай сърцето си. Пожелавам ти успех и щастлив живот.
2
0
Пламен Неделчев
Съжалявам,че ще прозвучи грубо,но умрелия си е умрял,живия си е жив,живота продължава.
0
1
катя
катя
19.12.2013 18:50
Много е тежко да изгубиш любим 4овек.Раната остава завинаги,времето не лекува-просто се свиква с болката... И всеки следващ ще сравняваш с този когото си загубила...Изборът е твой премисли.Ако е само самотата -няма смисъл,ти пак ще си сама...
5
1
нел
нел
18.12.2013 17:10
Е, госпожо!Как си обичала много съпруга си, пък след 8 месеца и веднага имаш връзка!Не е сериозно това, което пишеш!Предполагам ,години си живяла с този човек и го прежалваш толкова бързо!!!
3
11