Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Как животните усещат опасността

Как животните усещат опасността

Как животните усещат опасността
Наскоро гледах статия в сайта, че домашните любимци усещат опасността. Така реших да споделя моята история. Годината е 1999. Още не съм била родена. . . мама е била в 8 месец с мен. Били сме на гости при баба и дядо. Те имаха куче. . (тя почина. . мир на прахта и. Казваше се Джесика.

Породата беше кралски пудел-(беше черна и къдрава). Та. . докато са си говорили на масата Джесика е започнала да вие силно ужасно силно от другата стая, когато всички са отишли в кухнята тя се е въртяла в кръг и е лаела силно. Точно след няколко минути дядо поглежда случайно лампата и гледа как тя се движи толкова силно, че пада на земята. Оттам се сещат , че има земетресение застават всички до касата на вратата след което земетресението продължава няколко минути, Джесика спира да лае чак когато земетресението спира.

Другата история е (не си спомням годината) Вуйчо и Дядо пътуват с колата и носят стока за нашия магазин . Баба и Мама са си вкъщи докато си говорят Джесика почва да вие и да скача. Мама и Баба се чудят какво става а Джесика обикаля цялата къща и лае. След няколко минути баба получава обаждане , че дядо и вуйчо са катастрофирали. Имат малки наранявания , но всичко е наред. Следователно мога да се съглася с това , че кучетата и не само те сигурно усещат опасността Надявам се да ви е харесало (Почивай в МИР ДЖЕСИКА
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Румен
Румен
10.12.2013 22:29
Хора, ето ви една нормална история! Беше интересно, обаче е малко тъжно за починалата ти Джесика! Когато четох това в скобите, че Джесика е починала, реших че баба ти е починала и се е казвала Джесика, и ми стана мн странно как баба ти се е казвала Джесика. Е нищо де, дано да правиш повече такива интересни текстове!!!
2
1
Неделина
Неделина
21.01.2014 21:22
Благодаря :)
1
0