Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам кошмари с бившата приятелка на мъжа ми, която се самоуби

Сънувам кошмари с бившата приятелка на мъжа ми, която се самоуби

Сънувам кошмари с бившата приятелка на мъжа ми, която се самоуби
Бившата приятелка на мъжа ми ме тормози в съня ми. Имам чувството, че ако тя беше жива, можеше и да се справя с притесненията си спрямо нея, но уви. Самоубила се е малко преди да се запозная с мъжа на живота си, но по това време не са били заедно.

Сега имам всичко, което е искала тя. Дълго време се опитвах да залича следите от нейното пребиваване вкъщи, старая се да не става въпрос за нея. Името й за мен е Табу, защото се страхувам, че мъжът ми няма да я забрави. Всъщност, когато започнахме да излизаме по срещи, го питах дали е имал намерения да се съберат, имал ли е чувства, но той отрече всичко.

И така, сега сме женени и имаме прекрасна малка принцеса. Често сънувам самоубилата се- в прегръдките на любия мъж преди да се оженим, а докато бях бременна (живеехме в чужбина) ме преследваше и ми казваше, че ще умра. Въпреки, че бях уплашена в съня си, тръгвах срещу нея и й казвах, че няма да умра и че не ме е страх от нея. Дълго след това не я бях сънувала. Прибрахме се в България и кошмарите отново започнаха.

Преместихме се да живеем в друг град, но за времето, което бяхме в нашия дом, тя ме посещаваше почти всяка нощ в съня ми. Сякаш, колкото по-близо сме до вкъщи, толкова по-силно ме тормози. Сега я сънувам, сякаш винаги са си били двамата, а аз съм страничен наблюдател- даже и дъщеря ми я няма.

Чудя се какво означава това-дали аз просто не мога да преодолея страха си, несигурна съм в себе си или тя не може да намери покой?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Елена
Елена
05.01.2014 15:29
Здравей авторке :)
Аз също редовно сънувам бившите на моят приятел, основно една, а тя милата си е живичка и здравичка.
И редовно в съня ми те са заедно, тя го краде, заварвам ги в неприлични пози, той й се обяснява в любов и т.н.
Това се дължи на факта, че в началото той ми спомена за нея (предлагал й е брак преди да се срещнем) и наистина момичето е особено красиво и не изглежда глупава.
При други обстоятелства вероятно би ми била симпатична, но сега я усещам като конкуренция и дори от време на време гледам снимките й във фейса с надежда да е надебеляла и погрозняла, ма на, тя си е все така хубава.
С две думи, не си единствената, която страда от ревност и не мисля, че има някаква паранормална причина за сънищата ти.
Свиркай си, живей си живота, обичай си семейството и ако все пак мислиш че нещо не е в ред - запали й една свещичка и й прелей една чашка винце на гроба.
В краен случай можеш да вземеш пепел или прах от керемиди и да наръсиш една линия пред вратата на дома си (според бабите спирало духовете).
Пак според бабините приказки не трябва насън да взимаш или даваш хляб на мъртвия (хлябът символизира душа) и ако тя иска да те заведе някъде не трябва да тръгваш след нея.
Това е всичко, дори и да съществуват такива неща като неспокойна душа, тя няма никаква власт над теб или семейството ти.
Жива и здрава и ако намериш някакъв лек за ревниви душици като мен пусни още една статия.
5
0
danio
danio
26.12.2013 00:17
Нещо не разбрах. Откъде я познаваш?? Пишеш , че се е самоубила малко преди да се запознаеш със мъжа на живота ти . Е значи след като сте се запознали е била мъртва. Къде си я виждала на снимки ли? Относно другото мисля че всичко е на психологична основа и трябва да се справиш. Мислиш че ако тя е жива той сигурно е щял да бъде с нея и от там идват притесненията и кошмарите. А дали не се е самоубила защото той я е оставил и тя не е могла да го преживее?
1
0
ХАРА
ХАРА
21.12.2013 11:41
Идете и двамата на църква запалете по една свещичка, помолете се за покой на душата и.Ако можете , посетете гроба и, оставете цветя и поискайте прошка.
3
0
Дора
Дора
15.12.2013 05:21
Ами ако бившата приятелка на мъжа ти е била убита и той е знаел нещо, или е бил замесен, посети майка и и роднините и разбери истината. Това, че я сънуваш често и тя винаги заплашва означава, че духът и няма покой, най-често се среща при извършено престъпление. Намери някой,който ще ти каже истината за нея и смъртта и. Млада жена не се самоубива просто ей така????
4
0
Ина
Ина
14.12.2013 09:05
Аз мисля,че мъжът ти крие нещо,не ти е казал всичко по въпроса.Според мен там е проблема.
3
0
няма име
няма име
10.12.2013 16:36
Здравей, не съм психолог или психиатър, но мисля, че проблемът ти е психологичен, не е зле да се консултираш с психолог.Сънуващ я защото подсъзнателно мислиш за нея и можеби се сравняваш с нея ли не знам точно. Аз не вярвам в духове и задгробен живот, за всичко си има обяснение. Успех
2
0
Liliya Seropyan
Liliya Seropyan
08.12.2013 11:53
Говори с мъжа си имаш нужда явно...
2
0
 Радост
Радост
05.12.2013 23:08
Не знам дали щях да бъда с него, ако не се беше случило това трагично събитие. Не съм се побъркала на тема бивша. Просто има нещо, което ме тормози, а незнам какво е то. Благодаря за съвета, Сис. Ще опитам.
2
0