Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Дали е възможно да се получи между нас

Дали е възможно да се получи между нас

Дали е възможно да се получи между нас
Искам да ви питам нещо. Наскоро се влюбих и искам да разбера дали наистина нищо няма да се получи. Защото станахме най добри приятели и навсякъде виждам, че когато си станал най-добър приятел с този, когото харесваш, нищо няма да се получи. Вярно ли е?

Второто е че живее в Пловдив и се виждаме само една седмица в лятото. И третото е, че харесва друга аз съм бясна но не чак толкова, защото може и нещо да стане. Аз харесвах друг преди да го срещна.

Мисля обаче че и той ме харесва, защото има доста факти. Ако искате ме питайте на лично съобщение и мога да ви кажа. А сега ми отговорете за това с най доброто приятелство.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Иве
Иве
21.12.2015 18:32
Охоо няма нищо по-хубаво от това да станеш нещо повече с най-добрия си приятел. Имах и една предишна връзка не се получи, сега съм с най-добрия си приятел вече 2-ра година. Продължаваме напред, постоянно научаваме и нови неща за другия, макар да се знаем вече...6-7 години. Страхотно е! Единствения минус за сега е, разстоянието, но плануваме заедно общото си съжителство. Всичко обсъждаме, споделяме и правим заедно!
0
3
Желко
Желко
16.06.2014 14:49
В една истинска връзка момчето и момичето трябва да са най-добри приятели.Не трябва да се вбесяваш от това че харесва друга а да го подкрепяш защото все пак това е негов избор,така няма да се вбесяваш и той ще види че си му истински приятел.Така ще имаш шанс да се видите и да си останете свързани.1 грешка имаш.- не се вбесявай.
2
5
Никол
Никол
31.05.2014 06:51
Това с "най-добри приятели", както са казали и другите коментатори по-долу е само плюс за една връзка,но зависи:
-сама каза, че той си харесвал друга
-" "мисля" обаче,че и той ме харесва" ,ами мила,мислиш,но я ни кажи дали само мислиш или си сигурна, че е така?
Ами представи си, че просто се държи като брат с теб,приема приятелството ви твърде на сериозно и не,комплиментите не се броят за един от "фактите", че те харесва. Бих се замислила дали няма да рискувам толкова доброто ни приятелство, само защото съм разчела грешно знаците.
Не казвам нищо,ако си сигурна в неговите чувства, въпреки че " харесва друга ", скачай напред с рогата/двата крака и опитай. Няма нищо по-хубаво да имаш връзка с човек,с който се разбирате толкова много,та чак сте си най-добри приятели.
3
2
Жельо
Жельо
17.05.2014 05:59
Това ,че сте най-добри приятели е много добре.В една истинска връзка момчето и момичето трябва да бъдат най-добри приятели и да бъдат сами срещу всички ако трябва..ако се наложи.Намери си някои които ще е до тебе по всяко време на годината
3
2
той
той
19.11.2013 17:31
Ако се харесвате Ще стане нещо повече от една мимолета връзка а фактът че сте "Много добри Приятели" е само + , ако се познавате от адски много време и сте най добри приятели и в последствие стане двайка всеки един ще знае как да угоди как да зарадва другият най много и това което се казва за най добрите приятели Не е вярно (според мен) ако не опиташ никога няма да разбереш от личен опит ти го казвам
3
0