Чувам звуци!

Чувам звуци!
Здравейте, аз съм на 14 години.
Като бях малка ми се случваха странни неща, чувах викове виждах сенки и т. н. Но мислех, че са от развитото ми въображение. Преди може би 5-6 дена започнах да чувам звук от влак. Не обърнах особено внимание тъй като може да се каже че съм човек на науката и си го обяснявах, че съм много уморена или че си въобразявам.

Чувам този звук около 21:00 часа. Споделих го това с най-добрата ми приятелка и след 2 дена и тя започна да чува звуци, на бебе, което плаче или някакво тропане.

Опитахме да си го обясним, но не можахме тъй като това започна да става все по-често и по-силно. Току що чух поредния звук, този път беше по-силен от предишните, имах чувството че влакът идва срещу мен и че ще ме сгази после си пуснах музика и звукът спря. Аз и приятелката ми сме много уплашени, не знаем дали наистина става нещо или е плод на нашето въображение, така че може ли да ни помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (22)

Изпрати
Потребител#315934
Тази вечер се случва нещо доста странно. След, като се събудих тъй като спях на отворена врата на терасата. Започнаха да се чуват някакви Звуци. Ту почват и ту спират.
0
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
06.02.2014 12:05
Това са зли сили,на които им е наредено да плашат хората.За да имате защита се кръстете.
3
1
Тити
Тити
06.02.2014 10:21
Аз като бях малка в тъмното виждах пералня ,която ми казва ''Тити'' (Тити е моето галено име)
3
1
Blue
Blue
06.02.2014 03:17
о само да уточня не е било в главата ми не пуша трева нито взимам каквито и да е наркотици аз даже и не ги знам по име всички единствено пуша цигари и си пийвам малко повече от някои хора но това няма значение то не беше звук има си определено наименование и си беше на 3-4 метра от мен а тогава бях пил към 100-гр водка да ме отпусне беше зима и се бях прибрал от работа няма как да се напиеш от толкова водка да не говорим пък да започне да ти се причува нещо си... при положение че не си от тези на които алкохолът не им понася не знам освен в водката да е имало нещо беше от магазина бутилка водка флирт и 700-гр съм изпивал и нищо не ми се е причувало така че......
1
0
Блуе
Блуе
06.02.2014 03:00
като не вярвате за какво изобщо си губите времето тук правете нещо по полезно и забавно аз съм на 25 години и примерно не ми е забавно и не влизам в някакви тинейджърски чатчета или сайтчета явно за вас този е нещо подобно и все пак вярвате или не тези неща се случват с абсолютно нормални хора в някакъв момент време и място хоп и нямаш никакво обяснение сигурен си в себе си какво си чул и най гадното е че искаш да кажеш на най близките си но осъзнаваш че дори и те няма да го приемат много на сериозно дори да знаят че не би си го измислил дори да е изписано на лицето ти странността и недоумението с който си се сблъскал пак не биха и след време всичко отминава започваш да не се сещаш за това а те направо го забравят и си остава едно твое необяснимо преживяване само да кажа че тогава бях на почти 18 а сега съм на 25 години и повече не ми се е случвало подобно нещо вие само си казвайте дано не ми се случи такова нещо вместо да се излагате с глупостите който пишете като не вярваш никой не те кара а всеки си е индивидуален някой не вярват в бог ама това не означава че той не съществува много неща не вижда ме но тях ги има
1
0
жулиана и анелия
жулиана и анелия
04.02.2014 14:22
отиди на психятър ние сме на 28 и ни се е случвало
1
0
ЛудаИдиотка
ЛудаИдиотка
10.12.2013 21:03
най-добре се самоубии защото щом чуваш звуци няма измъкване и аз чувах и след като се самоубих не ги чувам!!
6
8
Тити
Тити
06.02.2014 10:22
От какъв зор да се самоубива?!От това,че някаква си луда ,която не е всичкия си и е казал?!Айде моля ви се,на 14 е живота е пред нея,а вие и казвате да се самоубива!
8
0
blue
blue
25.11.2013 05:04
лично аз имам случка с нещо което чух и до ден днешен не мога да си обясня нямам намерение да я споделям не защото ми пука дали ще ми повярвате а защото вътрешно си усещам чувствам че е нещо много лично разказвал съм само на най близките приемам го като нещо хубаво макар тогава малко да се изплаших и се радвам че ми се случи преди това не бях скептик по такива разкази и тъка на татък но когато ти се случи на теб и нямаш никакво логично обяснение мислиш различно така че вярвам на авторката и се обръщам към нея не си мисли че си луда или си въобразяваш не си нито първата нито последната нормална на света на която и се случва подобно нещо а на тези които не ти вярват изобщо не им обръщай внимание то може би точно на такива хора като им се случи нещо подобно и превъртат идва им в повече на мозъка психиката интересуващи и вълнуващи се единствено от материалното парите живота тук и сега щеше да бъде добре поне да не нападаха така хората преживяли нещо не обяснимо но както и да всеки сам си решава какъв да бъде и как да се държи с останалите
1
0