Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Постоянно ме преследват гадни сънища

Постоянно ме преследват гадни сънища

Постоянно ме преследват гадни сънища
Първия кошмар беше, когато бях малка( не знам точно на колко години беше, но мисля че. . 6 или 7). Сънувах една жена, висока, стройна, с червена коса, беше облечена във. . тъмно зелена блуза с дълъг ръкав и широки ръкави, бял панталон и имаше светло зелено прозиращо шалче на устата ( тези шалчета са като забрадките на бабите- квадратни и се сгъват на триъгълник).

Аз, майка ми и брат ми бяхме в една чисто бяла стая. В стаята имаше 3 легла- моето, на мама и на брат ми. Те двамата спяха, а аз гледах отстрани. В стаята беше светло но нямаше врата и прозорци, нито лампа, килими. . . . нищо. Тази жена се обърна към мен и ми се усмихна, след което. . . спомням си как душеше майка ми и брат ми със шалчето. . . бях много уплашена. . .

Имам много и гадни сънища, освен този. .

Сънувала съм че ме напада лисица, аз я душа, удрям я силно по камъните, смазвах и главата, удрях я с каквото ми попадне, хвърлях я надалеч, а тя пак се връщаше и ме хапеше, щеше да ме убие но не се отказваше макар че правех всичко да се защитя от нея, а тя пак идваше и идваше. . . .

Сънувала съм че вървя по едни стълби, които нямат начало и край. . бяха спираловидни без парапет (сградата беше от тухли както тъмниците в замъците по филмите, беше малка и кръгла и стълбите бяха вградени в стената, но бяха малки стълбички, колкото да можеш да вършиш на пръсти) и изведнъж започнах да падам и мама ме събуди тогава, бях цялата в сълзи и пот. . . .

друг сън беше че се виждах на погребението си, бях с бяла рокля. . . . не искам да си спомням какво беше нататък. . .

всички тези сънища може да ви се струват глупави но е много гадна картината, когато "преживяваш" картината. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
сс
сс
21.11.2013 17:30
Нейскам да те плаша но сануваш дявола... червената лисица хитра гадна - лукавия.. Червенокоса уш жена с покрито лице пак дъждовния човек..
1
0
Иванка
Иванка
11.11.2013 20:58
здравей аз имах почти същия проблем но веднъж ми писна и потърсих решение и открих че ако спиш с ножица под възглавницата няма да имаш кошмари казвам ти го от личен опит
1
0
Ради
Ради
09.11.2013 09:43
Здравей!Искам да ти кажа,че знам какво ти е.Почти всеки мой сън е кошмар,немога да спя спокойно,въртя се,бълнувам и дори съм ставала насън.Това,че сънуваш кошмари е нормално,но когато е често,както при мен вече е проблем.Ето някой съветчета,за да спиш спокойно-
-не яж преди сън,не мисли за лоши неща,не гледай натоварващи филми,мисли за нещо хубаво,недей да лягаш прекалено развълнувана от нещо,изморявай се от нещо,пимерно да тисе доспи толкова и да заспиш спокойно после.
Аз ти пожелавам успех и пиши после какво е станало,сънищата ти не са глупави,не се тревожи сигурна съм,че ще се оправиш!Успех!
1
0
Георгия Филипова
Демони? Демони? Добре... ще кажа моето мнение... кошмарите са творение на мозъка, в състояние в което не мисли осбенно трезво (но често да си признаем мисли дори по-нелогично ,когато сме будни). Аз лично съм сънувала няколко сънища, които се развиваха около леглото ми (все едно, че съм се събудила и съм ги видяла, много реалистично). Това не бива да те притеснява. Не е приятно. Но... Свиква се. Пък и щом сънуваш кошмари значи най-вероятно мислиш много негативни неща преди да заспиш. Изчиствай си малко съзнанието...
1
0
maria
maria
08.11.2013 14:40
при мен също ,има много кошмари сигурна съм,че демон ти ги праща.
Усещаш ли чуждо присъствие? Демоните чрез сънища ни тормозят много често!
2
0