Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Единственият ми шанс за деца е Ин витро

Единственият ми шанс за деца е Ин витро

Единственият ми шанс за деца е Ин витро
Здравейте, просто искам да споделя моята история и да помоля за съвет. Миналия месец се наложи да ми направят операция на яйчника, трябваше да се премахне единият. Всичко беше нормално, влезнах в операционната, сложиха ми упойката и от там нататък не помня какво се е случило.

Събудих се няколко часа по късно дойде и лекарят, за да ме пита как съм, боли ли ме и така нататък. И тогава ми казаха лошата новина - изрязали са ми двете маточни тръби и двата яйчника (оставили са 2 или 3 мм) от единия и ми казаха, че по естествен начин няма да мога да имам деца.

Шансът ми е ИН ВИТРО. Споделих със приятеля ми (живеем заедно 2 години), той ме увери че това не го притеснява изобщо, говорим постоянно за това, но аз не мисля, че е така притеснява го. Просто реших да споделя със вас бих се радвала ако чуя и някое друго мнения благодаря ви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Ени
Ени
03.12.2015 00:13
Когато лежах в АГ болницата с първото дете бях заедно със жена,на която й предстоеше да роди второто си детенце.Тази жена беше само с 1/4 яйчник-като студентка й бяха отстранили единия и 3/4 от другия яйчник заради спукана киста.И двете й деца бяха заченати нормално.Това беше в средата на 90-те години.Така,че не губи кураж !
0
0
toni
toni
13.01.2015 16:20
Здравей,аз съм жена,забременяла и родила близначета заченати ин витро.Децата ми са страхотни.Не виждам кое те притеснява?!Ще имаш и то дай Боже да са двечки на веднъж-да си майка на близнаци е фантастично.Прегръщат те четери ръчички,целуват те от двете страни на бузките....Не унивай мила,щом има шанс-хващай го и не му мисли...
4
0
Ина
Ина
13.02.2014 00:10
Здравейте, не се притеснявайте ще имате дете собствено без намесата на ин-витро. Аз имам тежка операция в която ми премахнаха единият яйчник и ми оставиха четвърт от другият яйчник. Освен това имам коремна пластика , тъй като докато ме отваряли за айчниците открили ми, че съм имала възпален панкреас, херния и доброкачествен тумор в стомаха. С днешна дата съм ЩАСТЛИВА МАЙКА на две деца и не съм ги заченала ин-витро, а по естествен начин след три годишно лечение в Кюстендил. Отидете и вие. Попитайте за д-р Четирийски.Той работи в санаториума, намиращ се в центъра на града. Той е помогнал на хиляди жени, помогна ми и на мен. Благодарение на него със съпругът ми се радваме на две прекрасни дечица. От сърце ви желая успех и на вас. Направете си изследвания вие и вашият мъж. Отидете двамата при него и той ще ви насочи какво да направите. Но БЪДЕТЕ ОПТИМИСТИ !!! ВЯРВАЙТЕ! Успех и скоро очаквам да пишете, че имате деца !!! :)
2
0
ж
ж
12.11.2013 17:25
Недей да се притесняваш, много жени забременяват с ин-витро, ще си имате и вие дете, дали с твоя или с чужда яйцеклетка няма значение, детето си е дете - ще го обичате повече от себе си. Важното е да се обичате с половинката, да сте на една вълна и да се подкрепяте. Няма невъзможни неща! Успех!!!
5
0
Ели
Ели
12.11.2013 13:35
не се претеснявай аз имам осиновен син на 11г, много му се радваме важно е да го отгледаш.Имали любов и разбирателство всичко се нарежда.
0
0
Ива
Ива
06.11.2013 20:21
не се притеснявай за това, хиляди родители забременяват инвитро всяка година в българия. След като си направите едно прекрасно бебче, за вас няма да има разлика дали е било инвитро или не. Така че, горе главата.
0
0