Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много странен сън

Много странен сън

Много странен сън
От години не съм сънувала никакви сънища. Но от няколко месеца насам, сънувам много странни неща:

Сънувам, че се срещам с най - добрия си приятел и отиваме в големия градски парк. След това се прегръщаме и отиваме на гробищата да се разхождаме.

Там сядаме на някои надгробен камък докато стане много тъмно. Най - странното е, че помежду съня си сънувам мъртвата си вече баба.

Аз много обичам приятеля си, но какво може да значи този сън. Ако някои може да ми каже нещо по въпроса, да ми пише на е-мейл: death_metal_neli@abv.bg.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
52
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Pixie
Pixie
06.01.2010 10:50
Преди няколко години сънувах, че се разхождам из гробищe. И скоро след това почина мой роднина внезапно. Не е на хубаво. Да се разхождаш из гробища означава смърт на обичан човек. Внимавайте. Дано всичко е само сън. Успех.
0
0
Йоана Иванова
Йоана Иванова
06.01.2010 10:33
На няколко пъти вече ми се случва да сънувам доста странен сън, който ме кара да се чувствам уплашена и замислена през деня. Сънувам много убийства под един мост в града ни, аз съм там с приятеля ми и още много хора. Някои от тях са познати и някакви се опитват да ми откраднат чантата. И ме завличат нагоре по моста. Приятеля ми идва и ги убиваме двамата с него. Аз влизам в затвора заедно със сестра му. Там постоянно държа една бележка, на която пише колко дни ми остават. И ми дават някаква стая, която е много грозна и мръсна и има много легла на нея. Даже стаята се намира на терасата. Копая някаква градинка и гледам как една много здрава негърка и силна бие един мъж. Излизаме в отпуска за малко и майката на приятеля ми подарява някакъв парцал и ме кара да го увия около себе си, като долно бельо. Аз казвам, че не го искам и ми дава някакъв найлон, като рокля. Вземам го и виждам, че сестрата на приятеля ми има същата рокля от найлон и отивам при нея. Почвам да танцувам с нея валс. Казвам на всички, че в затвора ми е много добре и продължавам да държа тази бележка, на която пише колко часове ми остават, 400 и нещо. И се опитвам да ги сметна постоянно, ама не мога. Излизаме и някаква моя приятелка си хвърля детето, което е на 3 годинки поне от моста, надолу по един стръмен склон. И виждам как това дете се разкъсва и е цялото в кръв. И през цялото време в съня ми си мисля, че и аз съм бременна. Странното е, че се гордеех, че съм убила онзи, който искаше да ми вземе чантата. Наръгах го с нож много пъти. Пишете ми на: uoahkaaa@abv.bg, ако някой може да разтълкува нещо от този сън.
0
0