Странно пътуване

Странно пътуване
Днес, докато приспивах детето си за малко си затворих очите и като че ли се пренесох в друго измерение - сънувах, че съм с колата с моя съпруг, който шофираше с ляв волан( ние сме с десен) и той вместо да си продължи по пътя, който следвахме, изведнъж се опита да отбие вляво - все едно дава път на линейка, но не спря колата, а продължи напред , където в момента имаше ремонт и беше затворен - работници, заграждения, изровен стар асфалт и черен нов, но доникъде.

Въпреки това , той не спря и след като минахме лесно по разрушения, нагазихме в новия, който още не беше изсъхнал, колата се разтресе и започна да хлътва в меката настилка и аз през цялото време го питах: "Къде караш? ? ? ? " и се "събудих" Имах чувството, че този"сън" беше секунди, защото аз през цялото време чувах какво прави детето ми, което не спеше. . . През последните две години много често имам такива моменти.

Някой може ли да ми изтълкува сънят?
Опасявам се, че означава, че ще "затънем" в начинанието, което замисля моят мъж и за което аз не съм убедена, че му е времето. Мисля, че е сън - предупреждение. . . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
бела
бела
29.10.2013 09:06
и аз мисля, че това е предупреждение, че начинанието няма да успее, първо е обратен волана, тоест нещата са обратни от самото начало..
0
0
Стела
Стела
29.10.2013 06:29
Казват,че отговрите на въпросите, които задаваме с екрият в самите въпроси. Ти сама си си отговорила и вярвам,че интуицията ти работи добре :Някой може ли да ми изтълкува сънят?
Опасявам се, че означава, че ще "затънем" в начинанието, което замисля моят мъж и за което аз не съм убедена, че му е времето. Мисля, че е сън - предупреждение. . .: По-важното е съпругът да повярва, нали!?;)
0
0
Тодор
Тодор
22.10.2013 20:00
Видимо имаш паранормални способности..., но сънят трябва да се изтълкува от човек, който се занимава само с такова нещо, например добър ясновидец... Може би след време ще можеш да ги тълкуваш сама, или ще ти се дават точни неща...!
0
0