Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Дядо ми почина в деня, в който кацнах в чужбина

Дядо ми почина в деня, в който кацнах в чужбина

Дядо ми почина в деня, в който кацнах в чужбина
Здравейте, историята ми може да ви се стори глупава, но от известно време едни мисли не ми дават мира.
Накратко ще ви разкажа за какво става въпрос.
В началото на годината взех окончателно решение да замина на бригада в чужда страна. Моят дядо беше категорично против да заминавам, но в крайна сметка се примири с решението ми, но постепенно започна да линее.

Влизаше и излизаше постоянно от болници и ставаше все по - зле. В деня преди занимаването ми дори се наложи спешно да дарявам кръв за него.
Заминах с надеждата, че ще се възстанови. Само че това не се случи. В часът, в който съм кацнала на чужда земя, той е починал.

В първият момент приех новината тежко (естествено), но впоследствие някакси нямах усещането, че вече не е сред нас. Дори сега, когато се върнах у дома, където живеехме заедно не приемам, че е починал, а сякаш все още е сред нас.

Една приятелка ми каза, че съдбата си знае нейното и тъй като аз бях неговата най - слабост, той е намерил най - точният момент да си отиде, така че да страдам по - малко.

Според вас възможно ли е това?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
dani
dani
28.04.2015 23:07
vsi4ko e vazmojno stiga da povqrva6
0
0
sonq
sonq
18.03.2015 09:17
Tova e mnogo tesko
0
0
Радостина
Радостина
05.11.2014 19:12
И аз съм на мнение, че дядо ти те пази отгоре. Единият ми дядо почина в деня преди рождения ми ден, а другият един ден след него. Според всички те ме пазят. При теб също е така. Запази добрите спомени за него, живей с тях и смело напред.
0
0
мама Лили
мама Лили
27.03.2014 11:43
Това е бил неговият начин да те слвдва навсякъде (може би). Не се чувствай виновен. Не можем да задържим пиленцата, като пораснат- отлитат. Нали си се върнал. Някои не се връщат... Да се тръшнем всички да мрем ли? (Знаеш, милиони българи са по чужбина.) Такава ни е орисията... Смело напред! Дядо те пази!
10
1