Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Кошмарът, който не ми излиза от главата

Кошмарът, който не ми излиза от главата

Кошмарът, който не ми излиза от главата
Снощи, сънувах кошмар и не мога да си го обясня. Сънувах как лежа на легло. Имаше една жена до мен, не я познавах. Тя имаше черна коса и красива бяла рокля. Очите и бяха топли и ме гледаше сякаш гледа дъщеря си. Тя ме галеше по челото и си играеше с косата ми. Усещах топлата и кожа. Помня как ми повтаряше: Спи мое мило. Не потъвай, бори се. Плувай мила, не потъвай.

После я погледнах. Тя първоначално се усмихна, но после нещо стана с лицето и. Очите и засветиха в червено, кожата и стана синя, набръчкана и студена. Ноктите и станаха дълги и остри. От косата и капеше вода и беше заплетена. Тя се надигна и притисна гърдите ми. Тялото ми сякаш потъна в леглото и изведнъж се озовах във вода. Беше студено.

Не можех да дишам и се опитвах да изляза, но не можех. Опитах се да се боря, ала нещо ме притискаше надолу. Затворих очи и се отпуснах. След миг усетих как с бясна скорост се издигам нагоре и когато изплувах бях във вана, но не с вода ами с кръв. После се събудих.

Когато се огледах ми направи впечатление тъмния силует в ъгъла на стаята. Той започна да се движи и постепенно се стопи в тъмнината. После щорите до мен започнаха да се полюшкват леко. Какво може да значи съня и дали тази сянка ми го е причинила? Моля за вашето мнение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Виктория
Виктория
24.11.2013 20:07
И според мен има дух !! Внимавай
1
0
Mia
Mia
06.10.2013 21:40
За вода има значение каква е. Знам,че ако е мътна, тъмна е на хубаво, а ако е чиста прозрачна е на лошо. Кръвта е много хубаво, значи истина чистота. Като сънувам мътна вода и кръв ми се случват хубави неща. Но ако наистина е имало сянка не знам. Имало е нещо в стаята ти. Може то да ти го е причинило ИЛИ то те е спасило...
1
0
Виктория
Виктория
30.09.2013 22:33
Може би има някакъв дух,но не съм сигурна и не искам да те плаша,но щом си видяла сянка...
0
0