Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Отново сънувах починалата си баба

Отново сънувах починалата си баба

Отново сънувах починалата си баба
Баба ми почина на 04. 02 тази година. Както се подразбира беше страшен шок за цялото семейство. Започнах да я сънувам още на 20 ден от смъртта и. Винаги плачех много и като се събудех сълзите ми се стичаха по лицето ми и наяве. Във всеки сън я виждам само аз и се опитвам да убедя другите, че тя е жива, но никой не ми вярва и не я вижда.

Последното, което сънувах тази нощ беше странно. Бях отишла там, където живее баба ми-явно новият и дом. Беше къщичка и отпред имаше малко море, с водорасли, спокойно, а под него имаше друго ниво пак с море. Аз бях толкова щастлива заради водата, скачах в нея, играех си. По едно време слязох на пътя и там в една каляска беше сестрата на баба ми, която е жива.

Тя ме караше да тръгна с нея, а аз исках да си остана там, където бях щастлива, при милата ми баба. Почнах да тичам, за да избягам от тази жена. После баба се върна от някъде и както си седяхме в къщата, изведнъж заваля в морето отпред. Задуха силен вятър и падна ламарина от покрива.

Аз излязох да я вдигна и усетих някаква тъга, заради това, че е дошла есента и няма да мога да влизам повече в морето. Много ми се иска да знам какво означава този сън. Според мен той ни показва, че там, където е баба е хубаво и всеки би искал да остане при нея, както аз не исках да си тръгвам. От цялото семейство само аз я сънувам и то често. Може ли някой да разтълкува този сън?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
anito
anito
26.10.2013 09:59
Здр искям и ас сашто да добавя коментар малко е съташна твоита история когато някои мартав та вика да уродеш него в саняти да трагнеш с нехо сам чувала от мн хора че умреш в никакав сличаи не трагваи с тях една моя приятелкя санува че починалата и баба я вика с нея беше тиркиня и тя трява да вземеш лук и да отидеш на някои крастопът и да не гледаш на зат оттан кадето идваш прависе рано ситрин и почвяш да я пусуваш и нея и леляти ако не искаш да умреш дониш ги и хварляш лик зат теб без да гледаш на зат и трагбаш не трява да се врашташ от саштия пат успех
0
0
Тайна
Тайна
25.10.2013 11:51
Баба ти ти липсва но чрез съня ти иска да ти покаже че е с теб!
1
0