Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам момчетата, които харесвам!! Помощ!!

Сънувам момчетата, които харесвам!! Помощ!!

Сънувам момчетата, които харесвам!! Помощ!!
Здравейте! Вече 4 вечер стана сънувам момчеТАТА, които харесвам. Да момчетата, защо са 3-ма. От 2-3 години ги харесвам. Та всяка вечер в съня ми се развива друга случка, но тримата все са там. един път започна едното момче от тримата да ме харесва ( в съня ми ) и се сби с другите двама заради мен. Тогава просто не исках да се събуждам. .

Може би това се дължи на факта че си пиша често с едното момче, (което в съня ми ме харесваше ) а с другите през 7 месеца Не знам просто искам да ми кажете какво означава да сънуваш постоянно момчето което харесваш или там момчетата? да има и още няколко случки с тях. . . . . от вътре се изяждам заради тези несподелени чувства. . . Моля помогнете ми?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
коо
коо
22.09.2013 18:16
На колко си години?!Явно си на около 10.Ако беше по - голяма нямаше да харесваш 3 момчета =D Това е смешно!Ами представи си (невъзможно е, но си представи), че и тримата те харесват и ти предложат в един ден.И какво правиш тогава, ще ходиш и с тримата ли?!Пхаха!Айде моля ти се, опомни се и тогава пиши!=D
3
0
Edda
Edda
30.01.2015 15:18
Дори бях забравила , че съм писала нещо тук о.о:Д А каквото и да казваш си е вярно, не отричам. Когато написах това,бях на 12(това го съдя от датата на публикация, защото сериозно ако го нямаше , надали сега бих могла да определя това)което доказва, че на тези под 13,не трябва да позволяват да ползват интернет:Д А това с момчета си беше истина,но после рабрах че ги намирам само привлекателни ,нищо повече:д Не мога да те подкрепя в това, че не можеш да харесваш повече от един човек,въпреки че това ще те подлуди от мисли кой харесваш истински и с кого би било по-добре да тръгнеш.В момента,ако има нещо, което да съм разбрала истински, то е, че не се разбирам много с момчета :Д И че този пост, който съм написала преди година и половина, е глупав. Учудващо е как, когато си две години по-голям, мисленето и възгледите ти се променя.
0
0
Йордан
Йордан
28.01.2015 22:46
Стига бе аз съм на 19 и харесвам много момичета :3
0
0
Шогун
Шогун
22.09.2013 16:24
Пожелавам ти тази нощ да ги сънуваш и тримата, как те изпълват отвсякъде, а накрая правите дружно букаке!!!
0
1