Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Обичам несъществуващ човек

Обичам несъществуващ човек

Обичам несъществуващ човек
Здравейте, аз съм на 14 от ноември миналата година имам страни спомени и сънища, които въобще не са свързани с реалния ми живот. Сънища и спомените ми не са мн. ясни но са на една и съща тема. Намирам се в едно типично американско градче от да кажем от 1950 г.

Стоя на една пейка с букет от жълти нарциси до мен стои момче, което е с азиатски черти но не изцяло говори ми за нещо, не си спомням за какво. Та имам предвид всички от сънищата ми и спомените от реалния ми живот са с свързани с това момче и жълтите нарциси. По някога имам чувството че ми говори, но може би си въобразявам, защото постоянно мисля за него.

Дори мисля, че го обичам по някакъв странен начин. Ооо и мисля че знам името му Алекс и езика не е български а някакъв друг, непознат за мен. Знам че го разбирам но аз всъщност не го разбирам

Често си мисля за него и сякаш не мога да обикна друг и това малко ме плаши сякаш да не можеш да обичаш никой овен нещо което не съществува моля да ми кажете дали се случвало на някои от вас
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
Ани
Ани
06.03.2014 04:27
Никакви наркотици.!!!!
3
1
кака
кака
16.11.2013 12:13
Може би е спомен от предишен живот...
Или твое подсъзнателно мислене свързано с желание...
Но по-скоро мисля, че е знак за нещо, което ще ти се случи в този. Може наистина да срещнеш това момче и да имаш връзка с него, а може просто да се появи и да изиграе важна роля в живота ти..., да ти каже нещо много важно...
А докато стане или не стане нещо такова се опитай да не мислиш за това и си живей живота.
3
1
Elena
Elena
14.09.2013 21:59
Здравей, аз съм в същото положение. вероятно е спомен от предишен живот или пък предчувствие, че такъв човекима.прочети моята история в профила ми и ще съвпаднат. Успех.
1
0
Михаил
Михаил
09.09.2013 20:43
Сега идва и леко Геймърска-тема. Всичко е записано в ДНК-то на човек от неговите прародители. Това може да са спомени на някой Прародител и ти да ги сънуваш като генетична памет. И това не е извадена идея от Асасинс крийд.
3
0
Ellaya
Ellaya
09.09.2013 19:35
Според мен ти можеш много да приличаш на любимата на това момче. Понеже казваш , че може би годината е около 1950-та вероятно той може да е починал преди да успее да и каже нещо или да направи нещо с нея ,което да и хареса.Също така ти може да си живяла преди на същото място като него .. имам в предвид твой предишен живот и сега като си от България заради това може да не ти е ясно какво ти казва и на кой език.
Разбира се ,че може да го сънуваш и заради друга причина , но все пак има някаква и това е важното . Надявам се да съм ти помогнала с нещо и приятна вечер ^^ !
0
2
Антония Р.
Антония Р.
09.09.2013 18:35
Мисля, че много силно искаш да се влюбиш и затова си фантазираш за това момче. Когато истинската любов дойде,ще забравиш за този сън.
3
2
ккг
ккг
08.02.2014 02:21
Момичета Вие знаете ли че сънищата са плод на въображението,намалете тревата намерете си сериозни приятели ,покажете им че сте сериозни и точни ,и момента ще настъпи тук в България в реално време без сънища,тези прераждания са пълна глупост,Живейте пълноценно и разумно живота който е пред вас,Какви ги бръщолевите на 14 г, сте,,вие сте още полово не доразвити,а вече мислите че сте голями,,,
3
0