Проститутка

Проститутка
Два пъти сънувам, че все едно съм проститутка.

Единия път баща ми нещо ме убеждаваше да се занимавам с това, не ми казваше, че това е проституция, но аз знаех. Майка ми също не знаеше, но и тя ме убеждаваше.

А втория път сънувах, че сме в мазето с едни приятелки и пак знаех, че сме такива. И едната от тях искаше пари, но аз не и дадох, защото знаех, че няма да ми ги върне.

Искаше 10 лева и една друга приятелка и предложи да и даде, защото тя имаше 200 лева някъде. Какво означават сънищата ми? Мерси много.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Ева
Ева
04.02.2010 14:41
Задай си следните въпроси: Случвало ли ти се е да бъдеш с мъж заради някаква облага, а не защото ти допада този човек и искаш да бъдеш с него ? Доколко важни са за теб парите ? Смяташ ли, че когато правиш секс с някого, ще е добре да имаш непремено някаква материална изгода от това ? Това, че сте в мазето с приятелките си разкрива степента на духовно развитие, на която сте в момента - за сега е ниска. В твоите очи тази, която иска пари е най-"долната" "проститутка", ти си по средата, а момичето с 200 лв. е "най-добрата" според теб в тези материални отношения. Може би е нещо като лидер сред вас. Помисли си все пак добре - наистина ли би искала да приличаш на нея, колкото и да е "добра" ?
0
0
SKROMNO_NADAREN
SKROMNO_NADAREN
27.12.2009 16:32
По скоро това е знак, че ще стане То. На тази криза, какво да стане ? То няма какво да се сънува.
0
0
ivan
ivan
22.12.2009 22:53
Може в предишен живот да си била и сега да имаш спомени от минали животи.
0
0