Sanovnik.bg»Споделени Истории»Фантазии»Една душа в две тела

Една душа в две тела

Една душа в две тела
Всеки е чувал, предполагам, че са съществували хора, които са били един в друг? Хора, които са мислили, действали и усещали заедно? Спомням си за една такава книга, фантастика беше!

Та сега това не е от значение.
Усещали ли сте някога, че има още един такъв човек във вас (или вие в него)? Че се е появявал в сънищата ви; а и изведнъж казвате нещо, което сякаш някой ви е накарал да изречете?

На мен ми се е случвало. Спомням си един път, бях на куест. Зададоха ми въпрос, а аз моментално отговорих, при това вярно. Но аз наистина не знаех отговора! Не знам от къде изникна.

Но от друга страна винаги съм чувствала, че нещо или някой от мен липсва. И това нещо се е появявало в мои сънища под различни форми, още когато бях по - малка.

Момче с черна коса и черни очила, което не спира да ме гледа; странно същество, което се появява, само когато се вгледам някъде. Ама че странности!
Нарочно не написах това в отдел "Форум" - има и някои срамежливи потребители.

Споделяйте!
П. П. Много от познатите ми казват, че съм си внушавала. Аз не търся "изгубената половинка" или твърдя, че наистина има такава. Просто споделям мнение и очаквам други такива.

П. П. 2 Ще помоля да не взимате всичко присърце. На всеки са се случвали необикновени неща и повечето имат логични обяснения.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
50
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Стефи22
Стефи22
19.08.2015 00:07
Искам да знаеш че не си сама! Аз също съм така и аз също имам притеснения! Може би ако майка ти е била бременна с няколко деца а едно не е родено това е тази твоя липсваща половинка! При мен майка ми е трябвало да има 3 деца но има само мен! Бъди спокойна! Не си сама! Аз също съм така както и много други хора☺!
0
0
55319
55319
26.01.2014 05:09
Или две души в едно тяло?!?
1
4
мимс
мимс
10.12.2013 21:42
Въжможно е!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-(
2
0
danaila12
danaila12
05.09.2013 23:08
това може да е твой брат близнак нероден.чувала съм истории такива примерно когато майка ти забременява с близнаци и по необяснима причина единия плод се отделя и го изхвърля и тя не усеща.говоря ти като зародиш съвсем в началото.в смисъл че ти си свързана с него и той затова ти се появява..или това е нещо от минал живот.
4
0
Мария
Мария
03.09.2013 11:00
По- скоро сте си свързали с мисълта на този другият човек или той със вас и сте получила отговорът, който търсите това са екстрасензорни способности, вярно е че душата и духът са не измерима субстанция но все пак всичко си знае мястото. Това, че сте видели образи, когато сте се заглеждали в пространството на някакво същество, може би е вашият обозрим поглет насочен в дълбините на друго измерение.Да на мнозина понякога нещо ни липсва и това е близоста ни със сродна душа, душа, която ви е духовно близка и вървите в подобни посоки, казвам подобни защото всеки човек си има собствен път може би вие още търсите вашият или вече сте го намерили.
1
1