Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сватба с непознат

Сватба с непознат

Сватба с непознат
Здравейте! Напоследък сънищата ми са супер реални. Снощи сънувах как нашите ме омъжват за непознат мъж.Но не се видях в бяла рокля, бях с балната си, която е синя. В съня, аз зарязах приятеля си, и със сълзи просто трябваше да се омъжа за непознатия.

Отидохме пеша до тяхната къща, която не знам къде се намираше. Изведнъж се озовахме в църква, а младоженецът, когото видях за минута постоянно си играеше на мобилния и даже не дойде да се запознае с мен. Сякаш сключвахме сделка, а не се женехме.

Помня, че написах смс на гаджето ми, което зарязах в съня, който гласеше "Аз отивам да се омъжвам." или нещо от сорта. После изведнъж се оказах страничен наблюдател и видях как булката бяга с друг мъж, а булката не бях аз...Не знам, всичко беше много странно ......
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
stilyana
stilyana
30.08.2013 19:50
да, и аз знам, че е на лошо.Наскоро сънувах също, че се давя, но не успявам да умра... т.е един вид може да имам проблеми, но ще ги избегна....
0
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
29.08.2013 14:54
Може някой да се опита да открадне нещо от теб.
0
0
Антония Р.
Антония Р.
29.08.2013 14:17
Сватбата означава неприятности и проблеми, но след като си се оказала страничен наблюдател, може да означава, че ще ги избегнеш.
0
0