Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помощ Искам да изтълкувам гадния сън..

Помощ Искам да изтълкувам гадния сън..

Помощ Искам да изтълкувам гадния  сън..
Денят в който се разделих с приятеля ми, бях съсипана.. Вечерта едва заспах.. И след това сънувах, че се опитвам да спася едно малко момченце(което беше досущ като малкия брат на гаджето) което го следяха за да го убият и аз постоянно го предпазвах...

Взех го от е на болница но не помня дали беше болно... Качихме се в едно такси а тези 'лошите' зад нас... Стигнахме до едно като училище и там ни хванаха и ни разделиха с момченцето..

Като повтаряха че ще го убият.. След това ме сложиха в една стая с спящи хора които не познавам... И по едно време влезе един от приятелчетата на бившия които аз не понасям!! И станах ядосано и го питах Какво правиш

тук.. А той леко ме придърпа към него при което аз изпитах странна тръпка и чувство на безтегловност.. Той ме целуна и ми прехвърли от устата си лукче .. И се събудих! Но цял ден не спирам да мисля за това.. Моля ви помогнете да го изтълкувам?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
19.08.2013 14:58
Според мен този сън е плод на раздялата, която се е случила през деня и негативните емоции, които си изпитала. Лично аз не мога да си го обясня по друг начин :)
1
0
ралица
ралица
19.08.2013 14:02
Ще добавя нещо много важно за сънищата. Те могат да са предмет на въображението и тогава се тълкуват символично. Но могат да бъдат и преживявания на астралното тяло - срещи, разговори с телата на други живи хора. Обаче дори и тогава, хората, които човек сънува, може да не са тези, за които ги мисли. Примерно често сънуващият взима непознат човек да познат или един познат за друг. Вашият случай има много признаци, че е астрално преживяване, но това не означава, че момченцето и приятелят на вашия приятел са точно те. Единственото сигурно според мен е, че ваш близък или на вашия приятел, или самият той е масон или член на друго тайно общество.
1
0
ралица
ралица
19.08.2013 13:19
Някои хора, като например всички членове на тайни общества, са обсебени от духове - падналите духове. Тези хора през нощта са активни и служат с астралните си тела на духовете. Чрез целувка, ядене и пиене, което те предлагат на други хора през нощта, изменят астралните им тела. Приятелят ви и неговият приятел може би са такива. Всяка вечер преди заспиване ще правите молитва към Бога да ви пази, да загради леглото ви със светлина и да не допуска в дома ви зле сили. Също така през деня ще си повтаряте, че през нощта астралното ви тяло няма да напуска дома ви. Като се се събуждате през нощта и сутринта, се опитвайте да си спомните какво сте сънували. Не се страхувайте.
1
0
Морфея
Морфея
18.08.2013 14:49
За да се изтълкува един сън този който го тълкува трябва да има дарба за сънуване - т.е да е осъзнат и помни сънищата си и дарба за ясновидство.
В моето семейство всички жени по майчина линия имаме тази дарба, но не я използваме за комерсиална цел, никоя от нас не е професионална ясновидка или лечителка. Ще се радвам ако тълкуването ми помогне.

Основната емоция в съня е, че се опитвате да спасите момченце - това е символ на връзката ви с бившия приятел, която е била във фаза на растеж, но не е била достигнала до зрялост и задълбоченост. Най-вероятно вие сте се опитвали да останете във връзката, а той е бил пасивен и не е искал да вложи усилия в нея.

Връзката ви е трябвало да приключи и е била урок за вас - символизмът с училището.

Спящите хора са символ на неосъзнатото във вас, скритото от съзнанието ви.

Появата на мъжът, който не понасяте и който ви дава нещо сладко и свежо - лукче- е съвет към вас да се отворите към обкръжаващия ви свят и да преразгледате предразсъдъците си свързани с любовта, какво е и каква е ролята в живота ви.

Надявам се да направите мъдри избори в живота си и да бъдете много щастлива с тях!

Морфея


1
0
Магдалена
Магдалена
17.08.2013 19:12
Този сън може да значи много неща. И една от теориите е, че този твой "враг" те обича и в реалността и сега му се е отворила вратичка. И се опитва да ти го каже някак, но не се е появил в съня ти съзнателно. Но това с лукчето ме обърква
1
0